Skip to content
Politică

PNL deja se gândește la alegerile pentru Primăria Generală. Orban, precizări despre Bușoi

debanat.ro

Partidul Național Liberal deja se gândește la alegerile pentru Primăria Generală. Citiți mai jos despre precizările președintelui PNL, Ludovic Orban, în legătură cu liderul filialei din București, eurodeputatul Cristian Bușoi.

Fostul deputat a făcut duminică – la conferința PNL București – o serie de precizări cu privire la alegerile locale din 2020, la candidaţii pe care îi va avea formațiunea politică în țară (în general) şi la Primăria Capitalei (în special).

„În luna iunie, când vom avea Biroul Politic Naţional, deja vom adopta o hotărâre privind procedura, criteriile şi mai ales de acţiune pentru desemnarea candidaţilor PNL la toate primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ şi mai ales la Primăria Capitalei. Va fi un proces deschis. democratic, în care veţi fi chemaţi să vă aduceţi contribuţia şi să participaţi la desemnarea candidaţilor.

Candidaţii nu vor mai fi desemnaţi în spatele uşilor închise, candidaţii trebuie desemnaţi dintre acei oameni care se bucură de cea mai mare încredere din PNL, dintre acei liberali care într-adevăr corespund cel mai bine profilului aşteptat de publicul bucureştean. (…)

 Închei prin a vă cere să intraţi să intraţi cu toată forţa în bătălia cu PSD. Vreau să ştiţi că eu nu voi sprijini ca preşedinte al PNL pentru candidatura la Primăria Capitalei decât pe un candidat al PNL”, a afirmat Orban, citat de DCnews.

În altă ordine de idei: Ludovic Orban a subliniat că îl susţine în continuare pe europarlamentarul Cristian Buşoi ca lider al PNL Bucureşti.

„Sunt mulţi care încearcă să bage băţul în gard. Citeam în media că aş fi avut o înţelegere cu domnul Buşoi să plece din fruntea organizaţiei de Bucureşti (…) Nu le credeţi, sunt minciuni gogonate care au numai scopul de a crea fisuri în unitatea PNL. Sunt alături de Cristian Buşoi şi de organizaţia Bucureşti şi de filialele de sector în toate eforturile pe care le veţi face pentru recucerirea Bucureştiului”, a punctat șeful liberalilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *