Skip to content
Puterea Știrilor Video

PNL, despre relația cu PSD: Suntem două partide total diferite. Ne asumăm acest rol de a fi ”oaia neagră” în coaliție, dar spunem lucrurilor pe nume

PS News

Ne asumăm acest rol de a fi ”oaia neagră”, dar spunem lucrurilor pe nume, spune Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal (PNL). Invitat în studioul Puterea Știrilor, purtătorul de cuvânt al liberalilor a declarat că nu este o perioadă de instabilitate în coaliția de guvernare, însă a ținut să precizeze că există diferențe majore între PNL și PSD. Trebuie să recunoaștem, suntem două partide total diferite, spune Ionuț Stroe.

Totodată, liberalul a ținut să sublinieze că, dacă ar exista mai multe ședințe ale coaliției, cu siguranță nu ar mai fi discuții publice între PNL și PSD legate de energie, sănătate sau alte subiecte unde cele două partide se contrazic.

„Ne asumăm acest risc, de a ajunge ”oaia neagră” a coaliției de guvernare. Românii încep să înțeleagă, s-au păcălit de foarte multe ori cu aceste promisiuni, licitație de oferte politice din toate părțile, și cred că fac diferența în momentul de față, când liberalii spun că trebuie să avem o economie sustenabilă care să își permită aceste măriri de pensii și salarii, să diminuăm TVA-ul la 5% pe o perioadă determinată. Stau și mă gândesc că anul trecut erau promisiuni că pensiile se măresc cu 40%. Treptat, oamenii își vor da seama de ce e fezabil sau nu. Ne asumăm acest rol de a fi ”oaia neagră”, dar spunem lucrurilor pe nume”, a precizat Ionuț Stroe, la Puterea Știrilor.

„Nu, nu este o perioadă de instabilitate în coaliția de guvernare. De altfel, la nivelul aparatului central lucrurile sunt foarte bine așezate. Sunt ședințe zilnice, chestiuni serioase care se discută, din păcate, însă, nu în toate domeniile. Evident, agendele celor două partide (n.r – PSD și PNL) din când în când mai intră în coliziune. Trebuie să recunoaștem, suntem două partide total diferite(…) Dacă ar exista mai multe ședințe ale coaliției care să discute, intern, viziunile diferite ale celor două partide, cu siguranță nu am mai avea discuții publice legate de energie, sănătate sau alte subiecte unde nu suntem pe aceeași linie”, a mai precizat Ionuț Stroe.

1 comentariu la “PNL, despre relația cu PSD: Suntem două partide total diferite. Ne asumăm acest rol de a fi ”oaia neagră” în coaliție, dar spunem lucrurilor pe nume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *