Skip to content
Politică

PNL Deva, umăr la umăr cu partidul lui Geoană pentru a înfrânge PSD

newsar.ro

Liderii PNL și PSRO Deva s-au înțeles asupra candidatului pe care îl vor susține în cursa electorală pentru primăria municipiului Deva.

În acest context, șefii filialelor județene Deva au semnat un protocol care îi obligă să susțină candidatul liberalilor în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Deva, potrivit B1.ro.

Răzvan Mareș, viceprimarul municipiului Deva și președinte al PSRO Hunedoara, a dezvăluit că va candida pentru funcția de primar și a adăugat că, în același timp, îl va susține în campanie electorală pe Florin Oancea, candidat PNL.

„Am discutat cu domnul Oancea mai multe proiecte pe care le-am început în calitate de viceprimar şi pe care PSRO doreşte să le continue alături de noua administraţie. Este vorba de modernizarea transportului local şi trecerea la autobuze electrice, modernizarea iluminatului stradal şi a Pieţei Cetate, atribuirea de terenuri pentru tinerii care doresc să-şi construiască o locuinţă, construirea unei parcări supraetajate la spitalul judeţean. Cred că împreună putem câştiga alegerile la Deva”, a declarat Răzvan Mareș.

Florin Oancea a afirmat: „Scopul nostru este ca forţele de dreapta să câştige alegerile parţiale. Va fi o colaborare fructuoasă, iar lucrurile se vor schimba în bine. Îmi doresc ca municipiul Deva să redevină un oraş dinamic”.

PSRO (Partidul Social Românesc) este un partid politic de centrustânga din România, fondat pe 9 martie 2015 de un grup de foști membri ai Partidului Social Democrat, în frunte cu senatorul Mircea Geoană, care fusese exclus cu un an în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *