PNL dezvăluie temele cu care vrea să îl atace pe Ponta

Prezentă la Adevărul Live, purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Alina Gorghiu, a anunțat care vor fi principalele teme pe care ACL le va susține și prin intermediul cărora intenționează să îiu atace pe cei din PSD.

”Eu cred că etica și coloana vertebrală a unor oameni este mai presus decât candidatul Victor Ponta. ACL are câteva teme de atac pentru perioada următoare: în cazurile de imunitate parlamentară noi propunem să fie exprimat un vot la vedere. Nici nu vă imaginați ce înseamnă acest lucru. Ar fi o adevărată reformă a Parlamentului.

Întrebată dacă o astfel de propunere ar putea fi respinsă de către CCR, Alina Gorghiu a exclus această posibilitate.

O altă propunere a celor din ACL, ce urmează să fie un proiect politic susținut cu prioritate în următoarea perioadă, este votul prin corespondență.

”Votul prin corespondență va fi o altă temă pe care o vom aborda. Când avem peste 3 milioane de români care muncesc legal în străinate, consider că trebuie să le punem la dispoziție o astfel de metodă și anume votul prin corespondență. Trebuie să găsim soluții că Ministerul de Externe ar putea politiza votul”, a explicat Alina Gorghiu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL