Skip to content
Politică

PNL Diaspora, reacție dură privind alegerea noului secretar de stat la Ministerul Culturii

Premierul Victor Ponta a numit, vineri, nou secretar de stat la Ministerul Culturii.

Citește și Ponta numește nou secretar de stat la Ministerul Culturii

PNL Diaspora dezaprobă numirea fostului ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici, în funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii și solicită demisia de urgență a guvernului, informează Agerpres.

„Dorim să reamintim opiniei publice faptul că Stanoevici se numără printre principalii vinovați ai eșecului organizării secțiilor de votare din străinătate, motiv pentru care a și fost remaniat în urmă cu aproximativ o lună. De asemenea, domnia sa a afișat o atitudine constant arogantă la adresa românilor din Diaspora care doreau să voteze”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Diaspora, informează Agerpres.

PNL Diaspora consideră califică această alegere ca fiind una inacceptabilă.

„Inacceptabil faptul ca, la numai câteva săptămâni după ce un ministru este remaniat pe motiv de incompetență și conduită inadecvată cu funcția pe care o ocupă, aceeași persoană să fie numită într-o altă demnitate publică, așa ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, se arată în comunicat.

„De asemenea, maniera aleasă de Victor Pota pentru a-l reintroduce pe Stanoevici în Guvern — vineri seara, la adăpostul ultimelor minute de program — este exponențială pentru stilul abject în care PSD înțelege să conducă executivul. Cu câteva zile în urmă, premierul Ponta lansa un apel în care cerea românilor să îi acorde timpul necesar pentru a înțelege cu ce anume a greșit și care sunt cauzele uriașului vot de blam primit în 16 noiembrie”, se mai arată în comunicat

PNL Diaspora susține că „prin acest gest Victor Ponta demonstrează tuturor că nu este capabil de autocritică și că nu va putea înțelege niciodată nimic din propriile greșeli”.

Sursă foto mondonews.ro.

2 comentarii la “PNL Diaspora, reacție dură privind alegerea noului secretar de stat la Ministerul Culturii

  1. Voi, pompos-intitulații ” PNL DIASPORA”, înainte de a da comunicate politicianiste, ar trebui să învățați ceva ( eventual cititnd atribuțiile guvernului): Ministerul deținut de d-l Stanoevici NU A AVUT și NU ARE nici o atribuțile legală în organizarea alegerilor; D-l Stanoevici NU A FOST dat afară ppentru incompetență, așa cum mințiți; D-l Ponta, în calitate de prim ministru ( susținut de o altă majoritate parlamentară decât minoritatea voastră) are conform legii, dreptul deplin si incontestabil de a numi secretarii de stat; Deși în România era seară, d-l Ponta a făcut numirea pentru voi, … că alolo era zi :))).P.S. Când vor afla cu adevărat românii din EMIGRAȚIE ( noțiunea de Diaspora are o conotație de cultură) ce cap sec din Modrogan dă comunicate în numele lor?

  2. sustin propunerea celor din diaspora,acest actor,in timpul campaniei,nu si-a facut corect si cu raspundere datoria,trebuia expulzat din minister imediat,nicidecum sai mai acorzi si inca o alta posibilitate intr-o functie,in care iti vei da seama,ca nu face nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *