Skip to content
Politică

PNL face campanie împotriva unui liberal: Pleșoianu, dezvăluire șocantă EXCLUSIV

ador.ro
" "

Partidul Național Liberal (PNL), în fruntea căruia se află Ludovic Orban, face campanie împotriva unuia din oamenii săi. Dezvăluirea șocantă a fost făcută chiar de către deputatul PSD-ist, Liviu Pleșoianu, pe pagina sa de Facebook.

Astfel, Pleșoianu dezvăluie cum a primit pe email o scrisoare prin care Bogdan Glăvan, consilierul președintelui PNL (Ludovic Orban), îi spune că inițiativa legislativă a parlamentarului PNL Daniel Zamfir (plafonarea dobânzilor la credite) ”e îngrozitoare” și îl îndeamnă să nu o voteze.

" "
" "

”Cât de tare e asta!?

Ca deputat PSD, primesc pe email o scrisoare prin care Bogdan Glăvan, consilierul președintelui PNL (Ludovic Orban), îmi spune că inițiativa legislativă a parlamentarului PNL Daniel Zamfir (plafonarea dobânzilor la credite) e îngrozitoare și că mă îndeamnă să nu o votez.

Domnule Orban, deconectați-vă propagandistul de la contul meu de email. Inițiativa legislativă a lui Daniel Zamfir este foarte bună și voi vota PENTRU!

P.S. În scrisoarea atașată email-ului primit mi se oferă… ăăă… argumente (!?!?) pentru a nu vota această inițiativă legislativă:

„Stabilirea unor prețuri maxime este asociată cu decăderea Imperiului Roman. Legea Maximului General, votată în Regimul de Teroare din timpul Revoluției Franceze, care stabilea prețul grânelor, a fost atât de impopulară încât a trebuit abandonată un an mai târziu; Foutu le maximum! (S-a terminat cu prețul maxim) a strigat populația pe străzile Parisului în vreme ce Robespierre era condus spre ghilotină.”

…Persoanele care au redactat textul sunt bine!? …Întreb cu compasiune”, scrie Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

În acest context, contactat de redacția de știri PSnews.ro, senatorul PNL Daniel Zamfir a condamnat gestul președintelui liberal, Ludovic Orban, susținând că prin acest pas, liderul ”se pune într-o poziție cel puțin jenantă”.

”Mi-e greu să comentez ceea ce face Ludovic Orban, dar cred că e o strategie greșită și se pune într-o poziție cel puțin jenantă. Să ceri celor de la PSD, prin intermediul consilierului personal, să nu voteze o lege care este în favoarea a milioane de oameni și în defavoarea unor instituții financiare bancare și nebancare, e cel puțin un gest de inabilitate politică, ca să nu spun mai mult. Lucrurile între mine și Orban sunt foarte clare: eu suțin interesele milioane de români carem din punctul meu de vedere, sunt îndreptățiți să le scadă ratele la bancă, iar domnul Orban consideră că e mai bine să apere interesele unor instituții financiare. Am spus-o și o repet: obigația noastră este să apărăm interesele și să facem legi pentru bunăstarea oamenilor, nu pentru bunăstarea unor instituții financiare”, a declarat Danilel Zamfir pentru PSnews.ro

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *