Skip to content
Politică

PNL face ochi dulci partidelor din coaliția de guvernare

Copreședintele Partidului Național Liberal Alina Gorghiu a declarat, la Alba Iulia, că vor fi inițate consultări cu celelalte partide pe tema moțiunii de cenzură pe care PNL intenționează să o depună în data de 5 iunie imediat ce va fi redactat draft-ul acesteia, arată Agerpres.

Alina Gorghiu a spus că o să le ceară și celor din PSD, UNPR și alte formațiuni politice ‘satelite’ PSD-ului să nu se teamă de sancțiuni și să îndrăznească să susțină o moțiune de cenzură pe o temă, a spus Gorghiu, legitimă și firească. ”Nu le cer votul pe un subiect sau pe o temă care are încărcătură politică, ci le cer votul și le cer sprijinirea moțiunii de cenzură pentru o temă care, de fapt, înseamnă un drept fundamental al fiecărui român, pe care nu cred că putem să-l negăm, indiferent că suntem de la PSD, de la PNL, UNPR sau UDMR’, a declarat Alina Gorghiu.

Ea a subliniat că PNL nu face o moțiune de cenzură doar ca să dea bine la presă sau la inventarul opoziției. ”Ne dorim ca acest demers să aibă succes. Îmi doresc să convingem cât mai mulți parlamentari să se ralieze acestui demers al PNL-ului’, a spus Gorghiu.

Sursa foto: ziare-com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *