Skip to content
Alegeri Europarlamentare 2019 Politică

PNL Giurgiu: PSD şantaşează primarii pentru a obţine voturi la europarlamentare

Filiala PNL Giurgiu atrage atenţia asupra faptului că mai mulţi primari giurgiuveni ar fi fost şantajaţi de preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marin Mina, dar şi de ministrul Economiei, Niculae Bădălău.

Cei doi le-ar fi transmis primarilor că alocările bugetare se vor face după alegerile europarlamentare  şi că se vor ţine cont de rezultatele obţinute de PSD în fiecare comună.

Folosindu-se de bugetele Consiliilor Județene, PSD șantajează primarii pentru a obține voturi la alegerile europarlamentare.  În spațiul public au apărut informații credibile conform cărora primarii giurgiuveni, în cadrul unei ședințe a PSD, au fost șantajați de președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, și de ministrul Economiei, Niculae Bădălău, președinte PSD Giurgiu, spunându-li-se că alocările bugetare din fondurile Consiliului Județean Giurgiu se vor face DUPĂ alegerile europarlamentare și ÎN FUNCȚIE de REZULTATELE obținute de PSD în fiecare comună la aceste alegeri”, se arată într-o postare publicată pe pagina de facebook a PNL Giurgiu.

Folosirea banilor publici ca armă de șantaj electoral la adresa primarilor este o practică demnă de un stat mafiot! Cu o atitudine de stăpân, președintele CJ Giurgiu s-a opus propunerii consilierilor PNL de alocare a banilor către primării în ședința CJ Giurgiu de Joi, 4 aprilie, practic confirmând suspiciunile că primarii giurgiuveni sunt șantajați în acest fel. Această abordare este nu doar una care se încadrează într-un șantaj electoral de joasă speță ci o abordare care afectează grav comunitățile giurgiuvene”, mai prec izează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *