Skip to content
Politică

PNL Gorj infirmă plecarea a peste o sută de membri din mai multe organizații locale

Conducerea filialei Gorj a Partidului Naţional Liberal (PNL) infirmă informaţiile potrivit cărora peste o sută de membri ai mai multor organizaţii locale au părăsit formaţiunea politică în ultimele zile, se arată într-un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, niciun membru al organizaţiei PNL Turceni nu şi-a manifestat intenţia de a părăsi partidul, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru organizaţiile liberale din localităţile Mătăsari şi Dragoteşti.

Niciun membru al organizaţiei PNL Turceni nu şi-a manifestat intenţia de a părăsi PNL. Informaţiile vehiculate în presă cum că o sută de persoane au părăsit PNL sunt intoxicări ieftine, aruncate pe piaţă de persoane radiate din partid cu mult timp în urmă (…) Informaţiile conform cărora organizaţiile PNL din Mătăsari şi Dragoteşti ar fi trecut la alt partid politic sunt, de asemenea, mincinoase. Partidul Naţional Liberal are în comuna Mătăsari 7 consilieri locali, iar în comuna Dragoteşti 6 consilieri locali. Din cele două organizaţii au demisionat, ieri (joi – n.r.), patru persoane, doi consilieri de la Mătăsari şi unul de la Dragoteşti, aleşi locali care, odată cu demisiile din PNL, îşi pierd automat calitatea de consilieri, ei fiind înlocuiţi cu următorii supleanţi. Plecarea a patru membri ai PNL nu reprezintă plecarea organizaţiilor„, se precizează în comunicatul de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *