PNL: Hidrocentrala Paşcani, aproape de finalizare! / Lucrările sunt finalizate în proporţie de peste 80%

Sursa foto: Facebook/ Sebastian Burduja

Partidul Naţional Liberal anunţă că Hidrocentrala Paşcani este aproape de finalizare. La propunerea Ministerului Energiei, condus de Sebastian Burduja, Guvernul a adoptat hotărârea pentru finalizarea amenajării hidroenergetice, precizează formaţiunea, care arată că lucrările sunt finalizate în proporţie de peste 80%, iar statul român a investit deja peste 400 milioane lei.

”Hidrocentrala Paşcani, aproape de finalizare! La propunerea Ministerului Energiei, condus de Sebastian Burduja, Guvernul a adoptat hotărârea pentru finalizarea amenajării hidroenergetice. Investiţia nu vizează doar producerea de energie, ci şi alimentarea cu apă a zonei Paşcani-Târgu Frumos, reducând în acelaşi timp riscul de inundaţii”, spune PNL într-o postare.

Potrivit formaţiunii, lucrările sunt finalizate în proporţie de peste 80%, statul român investind deja peste 400 milioane lei.

”Vorbim despre un proiect simbolic, care demonstrează că statul român poate finaliza obiectivele de investiţii începute înainte de 1989. Termenul de finalizare a lucrărilor şi punere în funcţiune este trimestrul 2 din 2026, proiectul fiind în graficul stabilit.”, a declarat Sebastian Burduja, ministrul Energiei.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: