PNL acuză de incompatibilitate pe unul din membrii Guvernului Ponta. Vezi motivația liberalilor

Prin intermediul unui editorial semnat de Sorin Roșca Stănescu, senator PNL, acesta lansează o acuzație la adresa noului purtător de cuvânt al Guvernului, Corneliu Calotă, pe care îl acuză de incompatibilitate.

Senatorul PNL explică faptul că acesta nu poate fi concomitent membru în Consiliul de Administrație al TVR și purtător de cuvânt al PSD, fiind astfel într-o stare de incompatibilitate.

”In prezent, acesta este atât membru în Consiliul de Administrație al Televiziunii Publice, calitate în care este obligat să promoveze imparțialitatea și echidistanța, cât și interfață a Guvernului Ponta, statut care îl obliga să reprezinte interesele acestuia, interesele Guvernului său și, până la urma, dată fiind coincidența persoanei, și interesele candidatului prezidențial. Dubla sa calitate constituie o gravă amenințare nu numai la adresa imaginii televiziunii publice, ci și la adresa democrației, în general.

Le atragem atenția domnilor Corneliu Calotă și Victor Ponta că este obligatoriu ca, în această săptămână, să-i fie retrasă domnului Corneliu Calotă fie calitate de membru în Consiliul de Administrație al Televiziunii Publice, fie cea de purtător de cuvânt al Guvernului”, explică liberalul Roșca Stănescu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL