Skip to content
Politică

PNL își alege liderii din București. Candidat-surpriză pentru șefia partidului în Sectorul 2 / EXCLUSIV

" "

Partidul Național Liberal continuă să facă schimbări în Capitală, după ce Cristian Bușoi a fost ales președinte al organizației din București. În perioada următoare vor fi votați președinții de filiale din sectoare.

Contactat de PSnews.ro, deputatul liberal Dan Cristian Popescu a dezvăluit că se vor organiza alegeri interne în filiale și va candida pentru funcția de președinte PNL Sector 2.

" "

„Voi candida. Vor fi alegeri, am înțeles”, a precizat Popescu.

Întrebat care este obiectivul său, dacă va câștiga alegerile interne din PNL, deputatul a declarat că își dorește victoria la alegerile parlamentare.

„Să câștigăm alegerile parlamentare.

E greu de făcut o estimare (n.r. privind scorul) pentru că așa cum s-a văzut și la alegerile locale scorul ține foarte mult și de performanța partidului per ansamblu. Poți să faci tu orice în sector dacă sunt componente de imagine marginale”, a spus Dan Cristian Popescu.

De asemenea, deputatul a vorbit și despre alianța cu USB:

„Am și spus, am făcut apel la dânșii și la toate forțele antiPSD să inițiem o colaborare pentru a împiedica PSD-ul să preia puterea în România.  

O să încerc la nivelul Consiliului Local, mai ales că am fost ales viceprimar ieri la Sectorul 2, și e un lucru bun că s-a putut crea o majoritate împotriva PSD la Sectorul 2. Sper să se poată forma și la nivelul Parlamentului, după alegerile parlamentare. Și o să ne facem și noi treaba în Sectorul 2 așa cum putem mai bine. N-o să depindă doar de noi, dar eu cred că vom lua un scor peste PSD în Sectorul 2”,  a conchis Popescu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *