Skip to content
Politică

PNL își confirmă angrenarea în lupta anticorupție

În urma întâlnirii cu asistentul Secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland, co-președintele PNL, Alina Gorghiu a precizat că liberalii și-au declarat angajamentul în sprijinirea luptei anticorupție, prin modificarea legislației electorale și a procedurilor parlamentare, informează Mediafax.

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu susţine în urma întâlnirii cu asistentul Secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland, că liberalii şi-au declarat angajamentul pentru sprijinirea luptei împotriva corupţiei, prin modificarea legislaţiei electorale şi a procedurilor parlamentare.

În același timp, co-președintele PNL a precizat că Victoria Nuland a ”reiterat angajamentul ferm al PNL faţă de statul de drept, consolidarea instituţiilor democratice, buna guvernare şi combaterea corupţiei”, informează Mediafax.

”Cu ocazia acestor discuţii, am susţinut întărirea Parteneriatului Strategic cu SUA, care să se materializeze prin extinderea colaborării nu doar în planul securităţii, ci şi în plan economic, comercial şi cultural. Suntem conştienţi că lărgirea domeniilor de colaborare depinde în mare parte de rezolvarea problemelor de integritate şi de corupţie, iar PNL este determinat să contribuie efectiv la soluţii care să consolideze democraţia şi statul de drept”, a declarat Alina Gorghiu.

Nu în ultimul rând, Alina Gorghiu a precizat că PNL va veghea ca legislatia împotriva corupției să fie respectată,

”Partidul Naţional Liberal va veghea, ca şi până acum, ca legislaţia anticorupţie să fie respectată, pentru a nu se mai repeta episoade similare legii amnistiei şi graţierii”, a afirmat co-președintele PNL.

Sursă foto dcnews.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *