Skip to content
Politică

PNL își încurcă propriile ițe. Nazare, sabotat de un ziar al lui Chiliman FOTO

Se ascute lupta în Sectorul 1 al Capitalei, cu doar două zile înainte de alegerile locale.

După ce, cu doar câteva zile în urmă Andrei Chiliman și Alexandru Nazare se plimbau pe străzile din Sectorul 1 pentru a câștiga simpatia alegătorilor, Ziuanews.ro scoate la iveală detalii incendiare din spatele culiselor de campanie.

" "
" "

Astfel, rămas istorie pentru Sectorul 1, Chiliman, a decis sa-i „încurce” viața candidatului PNL printr-o publicație semi-clandestină – chiar ilegală potrivit noii legi a alegerilor locale din 2016 – numita „Scanteia”, exact dupa numele publicatiei comuniste.

Mai mult, se pare că publicația s-a dorit a fi una saptamanală, și a avut trei numere.

În primele două numere, ziariștii combăteau orice candidat din sector „preaslăvindu-l” pe Andrei Chiliman, dovada certă că el ar putea fi finanțatorul din umbră al tipăriturii.

Mai mult, numărul al treilea, din 16 mai 2016, a fost oprit de la distribuire, după ce fostul edil, Andrei Chiliman s-ar fi aflat în relații mai bune cu Alexandru Nazare.

A fost oprit pentru ca ziarul e plin de injurii la adresa PNL, dar mai ales la cea a lui Nazare, in plus fiind atacat si PNL – cap de ziar fiind „Ludovic Orban, saltat de DNA” – dar și candidatul formatiunii la Capitala: „Predoiu, un perdant!”.

Astfel, se pare că nici Nazare nu a fost lipsit de criticile virulente ale ziariștilor, spunându-se chiar că „este un leneș asemenea lui Rares Manescu„, afirmații corelate și cu o investigație în care se prezintă detaliat cum a contribuit la devalizarea Postei.

Cu toate că a fost oprit de la difuzare de către Chiliman, sefii de zona ai PNL din Sectorul 1 au pus mana pe întregul tiraj al publicației ilegale și l-au distribuit în cutiile de scrisori ale locuitorilor din Sectorul 1 al Capitalei.

Un tiraj de aproape 15.000 de exemplare a inundat zonele în care Chiliman și Nazare își mai puneau speranțe.

Ca atare, PNL a fost lucrat din interior, chiar de sefii de zona, o parte din acestia tradand interesele partidului.

Vă prezentăm și câteva publicații din ziarul „Scânteia”:

IMG_0263

IMG_0264

 

1 comentariu la “PNL își încurcă propriile ițe. Nazare, sabotat de un ziar al lui Chiliman FOTO

  1. Nu mai aruncati totul pe Chiliman. Sigur nu e facatura lui!!! Mai degraba a lui Tudorache. Se stie ca le sta multora in gat Chiliman, dar sa vedem ce isparava face noua echipa de muppets ai lui Athanasiu (Voicu&Busoi&Playboyul lui Busoi).
    Vorbim de luni incolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *