Skip to content
Video

PNL își îngroașă rândurile. Raețchi se așteaptă la noi veniri după Siegfried Mureșan EXCLUSIV

puterea.ro

Cea mai recentă ediție a interviurilor video PSnews.ro l-a avut ca invitat pe Ovidiu Raețchi, deputat al Partidului Național Liberal (PNL) și vicepreședinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaților.

Printre altele, Raețchi a vorbit în cadrul interviului și despre cea mai recentă înscriere în Partidul Național Liberal, cea a europarlamentarului Siegfried Mureșan. Amintim că europarlamentarul Siegfried Mureșan a avut luni după-amiază prima ieșire publică de după plecarea de la Partidul Mișcarea Populară (PMP) la Partidul Național Liberal (PNL).Concret: într-un comunicat trimis PSnews.ro, eurodeputatul dădea de înțeles că transferul lui a avut drept scop întărirea PNL pentru câștigarea alegerilor europarlamentare și scoaterea de la guvernare a „PSD, în frunte cu infractorul Liviu Dragnea”.

”Sunt vești bune dinspre tinerii care vin spre PNL, am dat exemplul colegului din Parlamentul European (n.r.- Siegfried Mureșan). Vor veni și alți tineri în următoarea perioadă, și cred că este un lucru important să împrospătezi mereu garnitura de lideri”, a declarat Ovidiu Raețchi pentru PSnews.ro.

Cât despre scandalul ”decrețeilor” iscat de Tineretul Național Liberal, Raețchi a ținut să sublinieze că au existat câteva discuții în PNL pe acest subiect, însă, porivit acestuia, ”nu ar trebui să fim atât de duri cu o greșeală făcută de niște tineri care încercau să își calibreze niște mesaje”.

„Au existat niște discuții, cred că au apărut și în presă. Cam toate discuțiile…alea sunt. Ce s-a discutat în partid, s-a discutat și ulterior în presă,a  fost o reacție normală, vineri, pentru că, evident, campania nu avea niciun sens. E greu de crezut că dacă spui că unii au eșuat, tinerii se vor grăbi să vină în politică. Celălalt, publicul-țintă, nu era foarte bine țintit. Pe de altă parte, cei care eșuaseră –  „decrețeii”- (printre care, după cum interpretăm cuvântul, mă număr și eu) se vor simți nemulțumiți. Însă, tocmai pentru că ”decrețeii” sunt funny, așa cum spunea cartolina respectivă, nu cred că ar trebui să fim atât de duri cu o greșeală făcută de niște tineri de la organizația de tineret, care încercau să își calibreze niște mesaje. O greșeală, categoric, o lipsă de umor și de inspirație, dar pe de altă parte, și noi ar trebui să le demonstrăm că sutem funny și fiind funny să trecem mai departe și să-i iertăm”, a subliniat liberalul.

Secvența este disponibilă de la momentul 23:2o și până la momentul 27:07

1 comentariu la “PNL își îngroașă rândurile. Raețchi se așteaptă la noi veniri după Siegfried Mureșan EXCLUSIV

  1. Pe aia care-au plecat nu-i mai pui la socoteala ???? Si-apoi, cu o oaste de stransura (inclusiv tu- Raetki ai venit de la umanisti – nu ?), oaste condusa de un foarte prost ….muzicant, slabe sperante sa nu va inghita ALDE ! Curand….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *