Skip to content
Politică

PNL își recuperează unul dintre deputații care au părăsit grupul parlamentar la sfârșitul anului trecut. Ce spunea atunci Luminiţa Barcari

Inquam Photos/Octav Ganea

Deputatata Rodica-Luminiţa Barcari revine în grupul parlamentar al PNL, a anunţat liderul deputaţilor liberali Gabriel Andronache.

Aceasta a solicitat conducerii Camerei Deputaţilor să ia act de revenirea sa, ca membru, în grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor.

În urma redobândirii calităţii de membru al grupului parlamentar al PNL, Luminiţa Barcari îşi va relua activitatea în Comisia de învăţământ a Camerei Deputaţilor, conform pregătirii sale profesionale, a mai spus Gabriel Andronache.

Amintim că pe 28 octombrie 2021, Luminiţa Barcari îşi anunţa retragerea din grupul parlamentar PNL începând de la 1 noiembrie şi faptul că rămâne simplu membru al partidului.

Începând cu data de 1 noiembrie 2021 mă voi retrage din Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor si, conform legii, voi deveni deputat neafiliat. Nu demisionez încă din Partidul Naţional Liberal, iar decizia de retragere de la lucrările grupului deputaţilor PNL nu îmi afectează munca de parlamentar. Dumneavoastră m-aţi trimis în Parlamentul României sub promisiunea fermă din partea mea că voi respecta principiile şi valorile liberalismului şi că voi lucra pentru proiecte care să dezvolte România, aşadar şi judeţul nostru, Ialomiţa.

S-a creat  un climat de nesiguranţă şi de suferinţă la nivelul întregii ţări, dar mai ales la nivelul judeţelor mai putin dezvoltate, cum este al nostru. Creşterea preţurilor, lipsa locurilor de muncă, greutăţile financiare ale liberilor profesionişti sau ale celor cu meserii liberale, coroborate cu incapacitatea sistemului sanitar de a face faţă valului patru de covid, lipsa unui guvern cu puteri depline în luarea deciziilor şi scandalul permanent de pe scena politică îmi dictează să mă opresc pentru o scurtă perioadă de timp şi să gândesc un drum care să fie potrivit pentru activitatea mea parlamentară de reprezentare a cetăţenilor ialomiţeni”,spune atunci Luminiţa Barcari, adăugând că PNL „şi-a schimbat direcţia politică şi nu-şi mai ţine principiile şi valorile aproape”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *