Skip to content
Politică

PNL-iștii se revoltă: „Nu este de mirare pentru nimeni că domnul Dragnea, condamnat penal definitiv…”

PNL-iștii se revoltă: „Nu este de mirare pentru nimeni că domnul Dragnea, condamnat penal definitiv…”

Astfel, candidații Partidului Național Liberal la primăriile Capitalei, într-un comunicat de presă remis redacției de știri Psnews.ro, cer demisia șefului social-democraților, Liviu Dragnea, condamnat penal, prin sentința definitivă.

 

„Scrisoare deschisă a PNL București: Doamnă Firea, candidați ai PSD la Primăriile de sector, pentru o campanie corectă și curată, delimitați-vă de șeful dumneavoastră, Liviu Dragnea, condamnat penal, prin sentință definitivă

Filiala București a Partidul Național Liberal adresează o Scrisoare Deschisă candidaților PSD la Primăriile din București, în frunte cu doamna Firea, prin care solicită o poziționare fermă în privința recentei condamnări, prin sentință definitivă, a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Textul integral al scrisorii deschise:

„ (…) Îmi pare rău, pentru că sunt om și toți suntem supuși greșelii. Mai grav este atunci când nu recunoaștem că am greșit și persistăm în greșeală. Mi-a părut rău de fiecare dată când un mesaj negativ a fost transmis prin mine și toată reacția a fost asupra mea și mai puțin a candidatului. (…) Din punctul meu de vedere, îmi doresc o campanie curată, o campanie elegantă în care să se audă proiectele și intențiile pentru bucureșteni și mai puțin cum se zugrăvesc candidații între ei. (…) ”

Stimată doamnă Gabriela Vrânceanu Firea, declarațiile de mai sus vă aparțin. Motiv pentru care, în virtutea campaniei curate și elegante pe care o doriți, și în interesul bucureștenilor de care toți candidații înscriși în cursa electorală sunt preocupați, Partidul Național Liberal – Filiala București vă transmite solicitarea de a vă dezice ferm de elementele penale din proximitatea dumneavoastră.

Suntem convinși că aceeași părere de rău pe care ați exprimat-o în legătură cu mesajele transmise în timpul campaniei prezidențiale, o veți avea și la finalul acestei campanii, dacă veți ezita să vă delimitați și veți accepta să vă alăturați imaginea de un condamnat penal, prin sentință definitivă.

Nu este de mirare pentru nimeni că domnul Dragnea, condamnat penal definitiv, a refuzat să facă un pas în spate. Uimirea cea mai mare este de ce candidații Partidului Social Democrat la Primăriile din București, în frunte cu dumeavoastră, doamnă Firea, acceptă să le fie coordonată campania de către un condamnat penal?!

Un lucru este clar, nu puteți lua poziția struțului! Bucureștenii trebuie să vadă partide curate, cu oameni curați, a căror integritate nu poate fi pusă la îndoială, iar vouă, contracandidaților noștri, vă cerem o delimitare clară de condamnații penal care vă conduc și care vă stau alături.

Rușinea voastră este o pată nemeritată de care toți bucureștenii și românii, în general, se vor simți jenați și jigniți.

Președintele PNL București, Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Municipiului București

Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1

Dan Cristian Popescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 2

Cristina Pocora, candidatul PNL la Primăria Sectorului 3

Răzvan Sava, candidatul PNL la Primăria Sectorului 4

Ovidiu Raețchi, candidatul PNL la Primăria Sectorului 5

Răzvan Mironescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6 „, se arată în comunicat

1 comentariu la “PNL-iștii se revoltă: „Nu este de mirare pentru nimeni că domnul Dragnea, condamnat penal definitiv…”

  1. Vedeti-va bre de….”mucile” voastre, ca voi platiti cotizatie-n alt….partid ! Ca si sasu` pe care-l pupati in c.. !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *