PNL l-a desemnat pe George Scripcaru candidat comun la Primăria Brașov: Avem un obiectiv, să câștigăm municipiul Brașov

PNL
PNL / sursa: captură PS News

PNL l-a desemnat miercuri pe George Scripcaru candidat la Primăria Brașov, a anunțat șeful organizației județene, Adrian Veștea, într-o conferință de presă. El va fi susținut și de PSD, dat fiind că liderii PSD și PNL au decis în ședința coaliției de luni să aibă candidat comun.

”Avem un obiectiv comun cu PSD, să câștigăm municipiul Brașov”, a spus Scripcaru în conferința de presă.

George Scripcaru a fost primar timp de 16 ani, între 2004 și 2020.

Prezenți astăzi la Brașov, liderii PNL au vorbit despre lucrurile bune făcute de administrația liberală și de ceea ce va însemna reîntoarcerea lui George Scripcaru la Primăria Brașov.

„După mai multe întâlniri l-am convins să accepte candidatura la primărie. Am reușit să-l convingem și iata-l angajat pe această nouă candidatură și sunt convins că va fi benefică pentru brașoveni. Cu echipa liberalilor brașoveni va fi în continuare cel mai bun primar al brașovenilor”, a punctat președintele PNL Nicolae Ciucă.

Adrian Veștea, campionul Programului ,,Anghel Saligny” și al revitalizării comunităților locale a spus că a lucrat de-a lungul timpului fără să creeze scandaluri. PNL, cu Adrian Veștea la Ministerul Dezvoltării, a susținut creșterea fondurilor alocate de la 1,9 miliarde lei în 2023, la 4,6 miliarde de lei în 2024. Asta înseamnă 2.250 km drumuri modernizate, 150.000 de branşamente individuale la apă-canalizare şi 8.397 branşamente individuale la reţeaua de gaze naturale.

„Am toata convingerea ca în 9 iunie ne vom lua revanșa. Putem spune brașovenilor că știm să facem administrație, iar proiectele implementate sunt deja vizibile în comunitățile în care am fost deja prezenți. Am lucrat fără sa creez scandaluri, fara turbulențe. Nu m-a recomandat nici cearta, ci ceea ce este vizibil la nivel de CJ Brașov”, a spus Adrian Veștea.

Lucian Bode i-a mulțumit lui Veștea și a spus că atât el cât și Scripcaru vor fi exemple demne pentru brașoveni.

„Vreau să vă spun ca astăzi în fața a peste 500 de colegii liberali din tot județ, am spus un lucru foarte clar, brașovenii au de ales între un om pe care-l caracterizează experiența, determninarea si actuala administrație care în afară de galagia pe care o face actualul primar, în afara de faptul ca au promis ca vin oameni noi, au ținut administrația în stagnare.

Cât privește CJ vreau să-i mulțumesc colegului meu Adi Vestea, a venit sa pună umărul la stabilitate în guvernare, continuitate și cred eu ca acest lucru l-am resimțit cu toți. el a luat decizia sa se reîntoarcă, va fi un președinte foarte bun.

Toți ceilalți colegi care își vor reînnoi mandatele au arătat că știu sa faca administrație. Sunt convins ca experiența le va fi de mult ajutor. Sunt convins că atât domnul Scripcaru cat și Adi Vestea le vor fi exemple”, a spus Bode.

Nicolae Ciucă a spus că vede în Brașov un potențial de dezvoltare economică.

„Eu și colegii mei vedem în Brașov un potențial de dezvoltare economică și vrem să promovăm această oportunitate. Am găsit disponibilitatea oamenilor de afaceri de a investi în proiecte noi și de a-și dezvolta afacerile.

Pentru mine înseamnă un model de comunicare care trebuie să realizeze o interconectare. Am venit să sprijin doi oameni de administrație, doi candidați ai PNL care cu certitudine o să câștige alegerile din luna iunie, o să-și recâștige Primăria Municipiului și celelalte localități unde nu avem primari

Diferența au făcut-o faptele. Diferența o fac lucrurile lăsate in urmă, nu cele pe paginile de Facebook”, a spus Ciucă.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: