Skip to content
Puterea Știrilor Video

PNL nu exclude continuarea guvernării cu PSD și după 2024. Ionuț Stroe: „Lucrurile bune nu se schimbă”

romaniatv.net

Invitat în studioul Puterea Știrilor, Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a declarat că este posibilă o continuare a guvernării alături de Partidul Social Democrat și după alegerile din 2024. „Ce e bun nu se schimbă”, susține Ionuț Stroe, care a exclus, însă, o guvernare alături de partidul lui George Simion. „Foarte mulți din cei care au votat AUR ar fi bine să fie foarte atenți la prestația publică a acestui partid”, a atras atenția purtătorul de cuvânt al PNL.

„În 2024 vom candida pe propriile forțe și nu într-o alianță, așa cum s-a speculat. Experiența alegerilor din România a demonstrat că niciun partid n-a avut suficiente voturi, suficiente procente ca să poată guverna singur în țară. Vom vedea la data respectivă cu cine vom guverna, dar dacă această formă de asociere la guvernare cu PSD-iștii va fi una productivă, de ce nu, o putem continua și după 2024. Ce e bun nu se schimbă.

N-aș vrea să comentez acest lucru (n.r – întrebat dacă exclude o guvernare cu USR după alegerile din 2024), mai ales că relațiile cu USR în acest moment sunt extrem de reci. Cu siguranță cu AUR nu o să fim la guvernare, nu putem avea o agendă comună cu acest partid. Noi sperăm ca acest val de emoție care a generat creșterea AUR să se stingă până atunci și oamenii să realizeze câtă responsabilitate trebuie să ai ca să poți fi demn de încrederea publică. Foarte mulți din cei care au votat AUR ar fi bine să fie foarte atenți la prestația publică a acestui partid.

În schimb, dacă rezultatele guvernării anterioare vor fi bune, am putea continua guvernarea cu PSD și după 24, de ce nu?”, a declarat Ionuț Stroe, la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *