Skip to content
Puterea Știrilor Video

PNL nu girează „mandatul dezastruos și plin de bâlbe” al lui Vlad Voiculescu. Roman: Am ales răul cel mic!

Inquam Photos / George Călin

Invitat în studioul Puterea Știrilor, vicepreședintele PNL Florin Roman a declarat că formațiunea politică nu girează „mandatul dezastruos și plin de bâlbe” al lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății. Liberalul a atras atenția că un război pornit cu USR pe tema Vlad Voiculescu „probabil că ar genera o rupere a coaliției, care ar duce la instabilitate politică și ar da apă la moară PSD”.

„Cetățenii trebuie să înțeleagă un lucru: noi am spus <<Jos PSD>>. Cetățenii, însă, au dat un vot: au spus că PSD ia 28%, PNL 25%, USR 15%. Și așa s-a făcut această coaliție de dreapta. Un război pornit cu USR pe tema Vlad Voiculescu probabil că ar genera o rupere a coaliției, care ar însemna instabilitate politică și ar da apă la moară PSD.

" "
" "

Din acest punct de vedere, cred că am ales răul cel mic, dar cetățenii trebuie să știe foarte clar că noi, liberalii, nu girăm acest mandat dezastruos, din punctul meu de vedere, plin de bâlbe, al domnului Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății”, a declarat Florin Roman la Puterea Știrilor.

" "

1 comentariu la “PNL nu girează „mandatul dezastruos și plin de bâlbe” al lui Vlad Voiculescu. Roman: Am ales răul cel mic!

  1. Florin Romanu este Hoțul și mafiotul de Ciordache al PNL, care dorea să aloce privilegii financiare celor de la Asf, și care au venituri lunare de ȘASE SUTE MILIOANE lei vechi!
    Rușine să-i fie acestui hoț pesedizat, cu fălcile de-a târa, ca la porci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *