Skip to content
Politică

PNL organizează duminică mitingul pro-Cioloş

facebook.com

Partidul Naţional Liberal organizează, duminică, începând cu ora 17:00, în Piaţa Revoluţiei din Capitală, un miting pentru lansarea candidaţilor la alegerile parlamentare, precum şi de susţinere a propunerii de premier Dacian Cioloş.

Potrivit unor surse din partid citate de News.ro, este vorba despre un eveniment inedit, cu prezentator şi discursuri ale unor personalităţi din afara politicii, susţinători ai acestui partid, precum Tudor Giurgiu.

PNL a anunţat de sâmbătă, pe pagina oficială de Facebook, evenimentul de lansare a candidaţilor la parlamentare dar şi a sloganului partidului la aceste alegeri.

”Dacă îl susţii pe Dacian Cioloş să conducă guvernul şi după alegerile din 11 decembrie, vino duminică alături de noi la mitingul de susţinere a lui Dacian Cioloş şi de lansare a candidaţilor PNL şi a programului de guvernare. Partidul Naţional Liberal a fost şi rămâne fidel principiilor care stau la baza Platformei România 100 şi are pentru funcţia de prim-ministru al guvernului rezultat după alegeri o opţiune fermă: Dacian Cioloş. Dacă eşti printre cei care nu doresc sub nici o formă un condamnat penal în fruntea guvernului, dacă nu vrei ca gaşca infractorilor PSD să pună din nou mâna pe putere, vino alături de noi duminică, 6 noiembrie, în Piaţa Revoluţiei, să spunem împreună: #goCiolos #goPNL”, se arată în mesajul de pe Facebook al PNL.

Surse din partid au precizat pentru agenţia citată că evenimentul va fi unul deosebit, cu prezentator şi materiale video pregătite special pentru miting. Pe scenă se vor afla şi personalităţi din afara partidului, printre cei care ar urma să susţină discursuri numărându-se regizorul şi producătorul Tudor Giurgiu.

Prim-ministrul Dacian Cioloş este aşteptat să participe la mitingul liberalilor, după ce miercuri a fost la Consiliul Naţional al PNL care a votat în unanimitate susţinerea sa ca premier şi după alegerile din 11 decembrie.

Potrivit liberalilor, la miting sunt aşteptaţi în jur de 35.000 de susţinători, aceasta fiind capacitatea maximă pentru Piaţa Revoluţiei. Vor trimite activişti de partid filalele PNL din jurul Capitalei. Acţiunea va dura maxim o oră.

Iniţial, mitingul PNL trebuia să aibă loc în luna octombrie, atunci liberalii anunţând că vor aduce la Bucureşti 50.000 de persoane, în Piaţa Constituţiei. Pentru că Primăria Generală a întârziat acordarea avizelor pentru desfăşurarea mitingului, liberalii au anulat acţiunea preelectorală şi au decis să facă un miting mai restrâns, în Piaţa Revoluţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *