Skip to content
Politică

PNL, pe jar. S-ar putea alege cu dosar penal SURSE

presalocala.com

Partidul Național Liberal se poate alege cu dosar penal, din cauza lui Felxi Tătaru, care este acuzat de eveziune fiscală și de spălare de bani. Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a descoperit mai multe probleme la partid, după campania electorală, iar cele mai mari neclarități au  îndreptat spre persoana lui Felix Tătaru.

Din informațiile obținute pe surse din PNL, cei de la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) descoperit faptul că  cei de la firma lui Felix Tătaru au emis o factură pentru o machetă folosită de mai multe filiale ale partidului, ceea ce ar însemna evaziune fiscală și spălare de bani.

În urma verificărilor, 10 filale ale PNL  ar fi beneficiat de acest serviciu, în plus sursele din PNL citate de Antena 3 susțin că AEP ar vrea să sesizeze Parchetul General în acest caz.

Situația se complică, deoarece nu au fost atenți la ce menționează legea, atât cei din actuala conducere a PNL, cât și fosta conducere.  Așadar, vinovații acestei situații ar putea fi,  președintele de atunci al partidului, președintele interimar și secretarul general al PNL.

Partidul Național are timp până pe 27 martie să aducă și să prezinte AEP toate chitanțele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *