Skip to content
Politică

PNL, plângere la CSM pentru Ponta

PNL va face plângere la Consiliul Superior al Magistraturii privind declarațiile premierului din cursul zilei de astăzi.

Ponta a declarat că prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis va primi o decizie nefavorabilă de la ÎCCJ, așa cum au fost „majoritatea în asemenea cazuri”.

De asemenea, Ponta a declarat că nu vor mai fi presiuni asupra ÎCCJ, din moment ce procesul se va judeca după alegerile prezidențiale, mai exact pe 18 noiembrie.

„Dacă aseară Traian Băsescu spunea același lucru, astăzi, premierul a luat cu copy/paste declarația. Premierul a atacat ANI în multiple cazuri spunând că e actor principal în această campanie, a atacat ÎCCJ spunând că trebuie să judece mai repede procesul lui Iohannis”, a declarat Alina Gorghiu.

3 comentarii la “PNL, plângere la CSM pentru Ponta

  1. O mișcare electorală proastă:))) Adică faci plângere împotriva lui Ponta pentru azi și împotriva declarației lui Băsescu de ieri :)))

  2. Daca exista o femeie in politica pe care sa o dispretuiesc mai mult decat pe Elena Udrea, atunci aceea a ajuns sa fie aceasta mizerabila Alina Gorghiu. Atat pot sa o intreb, cu infinita scarba : pe colegul ei de partid, sustinator al Elenei Udrea si sluga vesnica a lui Basescu, pe numele lui nefericit Emil Boc, sau chiar pe Basescu insusi, i-a reclamat pe undeva ? Ca au spus acelasi lucru cu doua zile inainte ! Unde erai, deontoloago, cand Kovesi dicta justitiei cat de repede trebuie sa-l priponeasca pe Voiculescu ??? Sau cand ANI il tortura psihic pe distinsul tau coleg de partid Mircea Diaconu ??? Te rujai, piti ???

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *