Skip to content
Politică

PNL pune batista pe ţambal în scandalul evacuării forţate de la Spitalul Foişor. Bode, despre Arafat: Colaborez foarte bine cu el

Inquam Photos/Alexandru Busca

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat duminică că el colaborează foarte bine cu şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi consideră că nu este în regulă faptul că anumite persoane îi cer demisia şi îl jignesc pe acesta doar pentru că nu sunt de acord cu anumite măsuri luate în timpul pandemiei.

Bode a fost întrebat într-un interviu la Prima TV ce părere are despre faptul că la protestele din ultima perioadă au fost forme de manifestare verbale violente faţă de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat. “Fiecare alege să se manifeste cum doreşte de cuviinţă, dacă respectă normele legale în vigoare. Eu, pe domnul secretar de stat Raed Arafat, îl privesc din perspectiva omului cu care colaborez în calitatea lui de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Eu colaborez foarte bine.

Ca să fie lucrurile foarte clare, nimeni nu este de neînlocuit, ministru, secretar de stat, primul-ministru pleacă prin moţiune de cenzură, dar în momentul în care un mecanism funcţionează şi unii doar pentru că nu sunt de acord cu anumite măsuri sau alte interese, şi aici nu aş vrea să intru într-o discuţie legată de sistem, cer demisia şi îl jignesc pe domnul doctor Arafat, din punctul meu de vedere nu este în regulă”, a transmis Bode.

El a mai fost întrebat şi despre faptul că unii liberali au fost nemulţumiţi că Arafat a fost prezent într-o şedinţă a PNL. “Domnul Arafat nu a venit la şedinţa PNL pentru că nu avea ce face. A venit la respectiva şedinţă fiind invitat. De ce a fost invitat şi ce a prezentat acolo se poate discuta, dar nu s-a trezit dimineaţa să spună ”Eu astăzi mă duc la şedinţa PNL”, a explicat Lucian Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *