Skip to content
Politică

PNL pune piciorul în prag. Nu va participa la demiterea conducerii RATB

facebook.com

PNL pune piciorul în prag.

Prin vocea consilierul general Ciprian Ciucu (PNL), acesta a  anunţat, vineri seara, că reprezentanţii Partidului Naţional Liberal nu vor participa, sâmbătă dimineaţa, la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti în care se va supune dezbaterii demiterea Consiliului de Administraţie al RATB, pentru neîndeplinirea sarcinilor privind pregătirea Capitalei pentru vremea de iarnă.

„Noi, liberalii, am decis să nu ne prezentăm la şedinţa de mâine a CGMB. Nu vedem urgenţa. Sunt chestiunile lor, ei între ei se ceartă şi îşi reglează conturile. Dacă ar fi fost pe bune, ne-ar fi dat timp să propunem şi noi oameni competenţi. Dar pe aceştia trebuie să-i cauţi, să-i selectezi, să-i convingi, să-i prezinţi publicului, după aceea să-i votezi. În 14 ore… nu merci„, a precizat reprezentantul PNL, pe pagina de sa de Facebook.

În acest sens, el a adăugat că demiterea CA al RATB nu ar reprezenta o urgenţă, chiar dacă managementul regiei s-ar face vinovat de faptul că nu a pregătit din timp măsuri pentru iarnă.

„Să convoci Consiliul General de pe azi pe mâine (în 14 ore), pentru a demite acest CA, poate avea la bază doar două motivaţii: (1) O mişcare de imagine, de PR, în forţă ca să arăţi că alţii sunt vinovaţii şi că vor plăti; (2) Ancorarea în contextul curent şi înlocuirea actualilor oameni din CA cu proprii săi oameni. Sau ambele de mai sus. Observ o schimbare la Firea şi nu e spre binele nostru, al bucureştenilor. E capabilă de mişcări rapide, politice, prin care să-şi atingă obiectivele personale„, a susţinut Ciucu, conform agerpres.ro.

1 comentariu la “PNL pune piciorul în prag. Nu va participa la demiterea conducerii RATB

  1. Pai ei sambata au alte treburi .Mai un sprit , mai o pifttie zece -cinspe ‘ sarmalute ,ceva ceafa etc..doar este Sf.Ion !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *