Skip to content
Politică

PNL reacționează față de dezvăluirile lui Băsescu. Ce impact electoral vor avea acestea

După declarațiile lui Traian Băsescu conform cărora Victor Ponta a fost ofițer SIE în perioada 1997-2001, PNL are o primă reacție privind spusele șefului statului, prin vocea lui Ludovic Orban.

Vicepreşedintele PNL declarat, marţi, pentru mediafax.ro că nu este o noutate pentru el că premierul a fost ofiţer al unui serviciu de informaţii, apreciind că declaraţia că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit nu va avea un impact foarte mare pentru că este făcută de Traian Băsescu.

„Sunt primul care am afirmat că ofiţerul acoperit este Victor Ponta, nu e nicio noutate pentru mine. Trebuie văzut dacă nu era ilegal ca Victor Ponta, fiind procuror la Parchetul de pe lângă Curtea Supremă de Justiţie, să fie în acelaşi timp şi ofiţer de informaţii”, a precizat Ludovic Orban.

Acesta a mai precizat că speră ca românii să înţeleagă faptul că „Victor Ponta nu poate să ajungă preşedintele României, în condiţiile în care i-a minţit pe toţi românii ascunzând faptul că a fost ofiţer al unui serviciu de informaţii”.

Pe de altă parte, Ludovic Orban crede că declaraţia şefului statului „nu va avea impact foarte mare pentru că este făcută de Băsescu”.

2 comentarii la “PNL reacționează față de dezvăluirile lui Băsescu. Ce impact electoral vor avea acestea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *