Skip to content
Politică

PNL s-a îndrăgostit de clienţi ai DNA. După tandemul Sava-Piedone, duo-ul Nazare-Chiliman FOTO

" "

PNL pare că s-a îndrăgostit de diverşi clienţi ai DNA. După tandemul Răzvan Sava-Cristian Popescu Piedone, vă prezentăm în cele ce urmează duo-ul Alexandru Nazare-Andrei Chiliman.

Pe Chiliman îl ştiţi: a fost primarul Sectorului 1 până în iunie anul trecut, când a fost pus sub control judiciar într-un dosar al DNA, acuzat fiind de constituirea unui grup infracţional organizat şi complicitate la trafic de influenţă. După ce a stat într-un con de umbră timp de aproape 1 an, iată că acum edilul suspendat Andrei Chiliman (traseist pe ruta PNL-IRL-PDL, apoi întors în PNL, odată cu fuziunea) scoate din nou capul, într-un demers de susţinere a lui Alexandru Nazare. Amintim că acelaşi Nazare (fost ministru PDL al Transporturilor în guvernul MRU) candidează acum pentru Primăria Sectorului 1.

" "
" "

DSCF6316

Redacţia PSnews.ro a intrat, luni seară, în posesia unor fotografii care îi înfăţişează pe cei doi făcând o plimbare electorală pe strada Nazarcea din cartierul Bucureştii Noi.

DSCF6317

 

Totuşi, potrivit surselor noastre, Chiliman nu şi-a făcut simţită prezenţa prea multă vreme, din cauză că oamenii l-au luat la huiduieli.

DSCF6318

Concluzia este simplă: PNL a demonstrat, cu vârf şi îndesat, că nu dă doi bani pe propriul „Decalog al integrităţii” în cazul Sava-Piedone. Se pare că această permisivitate l-a făcut pe Alexandru Nazare să prindă curaj şi să încerce marea cu degetul. PSnews.ro va încerca să ia, marţi, reacţii de la liderii centrali ai partidului în cazul Nazare-Chiliman.

DSCF6319

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *