Skip to content
Politică

PNL Sălaj a anunțat candidații pentru primăriile din județ

Filiala judeţeană Sălaj a PNL are candidaţi pentru primăriile a 51 din cele 57 comune din judeţ şi în cele patru oraşe şi îşi propune liste de consilieri în toate localităţile la alagerile locale din iunie, potrivit anunţului făcut joi, într-o conferinţă de presă, de co-preşedintele Lucian Bode, potrivit agerpres.ro.

Acesta a precizat că, la nivelul listelor de consilieri locali, mai există probleme în strângerea de semnături de susţinere a candidaturilor în doar două comune, Boghiş şi Şamşud, iar la Consiliul Judeţean va fi depusă vineri o listă de 39 de candidaţi.

Co-preşedintele PNL Sălaj a subliniat faptul că partidul îşi propune obţinerea unui număr de 12-14 consilieri judeţeni, iar pentru Zalău, municipiul reşedinţă de judeţ, obţinerea majorităţii în Consiliul Local, respectiv 11 consilieri, câţi are şi în prezent.

Acesta a adăugat că pe lista de de consilieri judeţeni nu se regăseşte actualul consilier liberal Marius Şandru, condamnat miercuri, în primă instanţă, pentru evaziune fiscală, la şapte ani şi jumătate de închisoare cu executare.

„Marius Şandru este suspendat de drept din PNL, conform statutului, iar dacă va avea o condamnare definitivă, va fi radiat din registrul membrilor de partid”, a afirmat Lucian Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *