Skip to content
Politică

PNL critică ANI: „Îngroapă candidatura lui Iohannis !”

PNL acuză Agenţia naţională de Integritate că îngroapă candidatura lui Klaus Iohannis.

Liderii liberali acuză ANI că a cerut judecarea dosarului de incompatibilitate al lui Iohannis în prag de alegeri şi pun presiune pe agenţie. 

Vicepreședintele liberalilor, Ludovic Orban, îl acuză de rea intenție pe șeful ANI, Horia Georgescu, și spune că își depășește atribuțiile în acest caz. 

Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit pentru 30 septembrie termenul în care vor decide dacă vor declara admisibil recursul ANI.

Klaus Iohannis are emoţii după ce Înalta Curte de casaţie şi Justiţie a stabilit pentru 30 septembrie următorul termen în dosarul de incompatibilitate al prezidenţiabilului ACL.  

Chiar dacă liberalii nu par a fi îngrijoraţi de situaţia în care este Iohannis, Alianţa creştin Liberală se teme de o demobilizare a activului de partid în primă instanţă dar şi a electoratului. 
Vicepreşedintele liberalilor Ludovic Orban s-a declarat deranjat de faptul că ANI a formulat recursul împotriva lui Iohannis abia după un an şi că s-a sesizat în pragul alegerilor prezidenţiale. 

„De ce i-a luat lui ANI un an să formuleze un recurs? Toate aceste lucruri arată că politicul nu este străin de acest caz”, a declarat Orban.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *