PNL se căiește. „Am greșit când i-am primit în partid pe acești oameni”

PNL se căiește pentru că liberalii au devenit în ultima perioadă clienți fideli ai DNA. Unul dintre liderii PNL spune că, într-adevăr, porțile partidului au fost deschise greșit pentru unii oameni.

„Am făcut greșeli în ceea ce privește primirea în partid a unor membri care au candidat și au câștigat. Spre exemplu, domnul Ilieșiu sau domnul Ciorbea. Cred că s-au făcut greșeli”, a declarat liderul senatorilor liberali Puiu Hașotti.

„Îmi pare rău pentru domnul Roșca Stănescu. A fost un senator bun și un coleg bun. A avut inițiative în interiorul grupului parlamentar lăudabile. Dar una e politca și alta e justiția. Nu avem dreptul să comentăm vreo decizie a justiției. Nu ne putem deroba de faptul că am fost colegi cu SRS”, a mai adăugat Hașotti.

Senatorul liberal Sorin Roșca Stănescu a fost condamnat la doi ani și patru luni de închisoare cu executare în dosarul Rompetrol. Asta după ce în cursul zilei de ieri, 6 octombrie, liberalul Aristotel Căncescu, președintele CJ Brașov, a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DNA după ce aceștia au efectuat percheziții la Consiliul Județean Brașov dar și la locuința lui Căncescu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL