Skip to content
Politică

PNL se prăbuşeşte în marile oraşe. Înfrângere catastrofală în trei municipii importante EXCLUSIV SURSE

PNL iar şi-o fură şi – culmea! – se prăbuşeşte în marile oraşe. Înfrângere catastrofală pentru Partidul Naţional Liberal în trei municipii importante.

Surse politice au declarat, duminică, pentru PSnews.ro, că funia se apropie de par în Craiova, Constanţa şi Iaşi.

Astfel, în Craiova, candidatul PNL Pavel Badea este pupilul celebrului Mişu Voicu, cel căruia toţi politicienii ar trebui să îi „mulţumească” pentru felul în care a ieşit această campanie electorală. Astfel, Pavel Badea, marioneta lui Mihai Voicu, are şanse „majore” să prindă locul 4. Nu 4 ca în formula de atac 4-4-2, ci, pur şi simplu, un loc care îl va duce în secţiunea de note de subsol a istoriei.

În Constanţa, amiralul Vergil Chiţac (susţinut puternic de zona de influenţă patronată de omul de afaceri Gabriel Comănescu) se plasează la distanţă mare de Decebal Făgădău şi, în general, de PSD-ul din partea căruia candidează acesta.

În Iaşi (chiar dacă bătălia va fi strânsă), după toate aparenţele, liberalul Marius Bodea va pierde la mustaţă în faţa social-democratului Mihai Chirica.

1 comentariu la “PNL se prăbuşeşte în marile oraşe. Înfrângere catastrofală în trei municipii importante EXCLUSIV SURSE

  1. Bravo,ba!!! Uraaaaa!! In marile orase… Galati, Brasov, Oradea, Ploiesti, Cluj-Napoca, Timisoara… Sunteti destepti! Daca va fata mintea vreun pui, sa-mi dati si mie unul! Sa ma sterg cu el la fund!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *