Skip to content
Politică

PNL se revoltă şi acuză nereguli grave la alegerea viceprimarilor din Ploieşti. Iulian Dumitrescu: Circ şi ilegalităţi! (VIDEO)

Partidul Naţional Liberal se revoltă şi acuză nereguli grave la alegerea viceprimarilor din Ploieşti. Vedeţi mai jos reacţia vehementă a senatorului Iulian Dumitrescu (preşedintele PNL Prahova).

Liderul liberal a relatat, joi, despre presupuse ilegalităţi comise de către PSD şi ALDE în ceea ce priveşte votul pentru viceprimarii din Ploieşti şi pentru consilierii judeţeni din Prahova, scrie deprahova.ro.

" "

„Ieri (miercuri – n.r.), Partidul Naţional Liberal a luat legătura cu liderii PSD şi am discutat: «Haideţi să-ncercăm ca votul să se desfăşoare legal!» Azi-dimineaţă (joi – n.r.), cred că şi dumneavoastră, toată presa, aţi văzut ce s-a-ntâmplat: circ, ilegalităţi la alegerea viceprimarilor de la municipiul Ploieşti. Încă n-am ajuns la un consens – noi vrem doar să se respecte legea şi anormalităţile sau ilegalităţile pe care le-am văzut azi-dimineaţă să nu mai fie considerate normalităţi în judeţul Prahova”, a declarat Dumitrescu.

Mai mult: Iulian Dumitrescu a anunţat că PNL-iştii nu vor participa la şedinţă „până când liderii PSD şi ALDE nu vor accepta ca votul pentru Consiliul Judeţean să se desfăşoare legal!”

„Stăteau liderii partidelor în faţa cabinei de votare, arătau votul şi apoi mergeau şi-l băgau în urnă. Şi cred că există destule filmări în presă pentru asta. (…) Ieri (miercuri – n.r.), i-am contactat pe cei de la Partidul Social Democrat, prin domnul Ciolac (Dan Ciolac, secretarul general al PNL Prahova – n.r.), i-am rugat: «Haideţi împreună să găsim o modalitate ca votul să se desfăşoare legal!». (…) Azi-dimineaţă, toată lumea, cu nonşalanţă, încălca legea: arăta votul, lumea râdea, nu părea nimănui ceva anormal sau ilegal. Nu trebuie să primească sprijinul nici al presei şi nici al cetăţenilor din judeţul Prahova. Lucrurile astea trebuie să se termine şi, dacă vrem să se termine, trebuie să luăm odată atitudine”, a detaliat parlamentarul liberal.

Vedeţi AICI întraga declaraţie video a lui Iulian Dumitrescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *