PNL Sector 1: Clotilde Armand a ratat 40 de proiecte pe PNRR

Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

PNL Sector 1 arată într-o postare pe pagina sa de Facebook că Ministerul Dezvoltării confirmă negru pe alb că actualul edil, Clotilde Armand a ratat 40 de proiecte pe PNRR.

„Ministerul Dezvoltării confirmă negru pe alb: Sectorul 1 a ratat 40 de proiecte pe PNRR. Mai exact, din 40 de cereri depuse de administrația Armand, doar 28 au intrat în procedura de evaluare, restul de 12 cereri fiind depuse după epuizarea bugetului. Iar din cele 28 de cereri, NICI MĂCAR UNA nu a intrat în procedura de contractare, deoarece au fost respinse în cadrul evaluării acestora.

Conform celor menționate expres în ghidurile specifice, lipsa oricăror documente solicitate în faza depunerii cererilor de finanțare duce la respingerea acestora.

Altfel spus, Clotilde Armand s-a făcut că depune cereri pentru atragerea de fonduri europene, după care nu a mai revenit cu completările solicitate de Minister.

În timp ce alti primari din țară și din București nu stiu cum să mai facă să atragă cât mai mulți bani europeni pentru proiecte locale, Clotilde Armand NU VREA să facă aceast lucru.

In schimb, fiind aflată în pragul alegerilor și fără niciun proiect dus până la capăt, pregătește tunuri electoare de 100 de milioane de euro din bugetul local, prin proceduri ilegale și netransparente, expunând asociațiile de proprietari la consecințe legale și asfaltează străzi care NU necesită reparații, tot din bugetul local, lăsând străzile care chiar au nevoie de reparații cu pământ și mizerie.

De ce administrația Armand nu a accesat fonduri europene și nu folosește bugetul local pentru proiecte cu adevărat utile locuitorilor Sectorului 1?

Răspunsul este simplu: incompetență.

Realitatea este certă: cetățenii au pierdut 4 ani de dezvoltare cu administrația Armand.

Mai jos găsiți răspunsul oficial pe care colegul nostru Daniel Ciungu l-a primit de la Ministerul Dezvoltări”, arată PNL Sector 1.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL