PNL Sector 1: Pică blocurile pe oameni în Sectorul 1, iar Armand vrea să taie banii de la şcoli şi spitale peste noapte

Clotilde Armand
Sursa foto: INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Organizaţia PNL Sector 1 transmite, joi, că primarul Clotilde Armand refuză să avizeze proiecte extrem de importante precum expertizarea unui bloc cu 51 de apartamente aflat într-o stare de degradare care periclitează zilnic vieţile celor care locuiesc în el şi în schimb, solicită şedinţă de urgenţă de Consiliu Local pentru a rectifica bugetul, tăind bani de la şcoli şi spitale.

”Clotilde Armand pune în real pericol vieţile cetăţenilor din Sectorul 1! Doamna primar refuză să avizeze proiecte extrem de importante precum expertizarea unui bloc cu 51 de apartamente aflat într-o stare de degradare care periclitează zilnic vieţile celor care locuiesc în el. În schimb, solicită şedinţă de urgenţă de Consiliu Local pentru a rectifica bugetul, tăind bani de la şcoli şi spitale”, scrie PNL Sector 1 într-un comunicat de presă.

Potrivit liberalilor, ”Clotilde Armand a solicitat ieri o şedinţă de urgenţă a Consiliului Local, deşi exista deja o şedinţă programată vineri, 1 martie”.

”Urgenţa doamnei primar? Rectificarea bugetului care a fost aprobat în urmă cu doar două săptămâni. Dorinţele doamnei primar? Să taie bani de la şcoli şi spitale. Spre exemplu, propune diminuarea cu 62% a bugetului pentru construcţia şcolii şi grădiniţei din Greenfield, pe care locuitorii o aşteaptă de ani de zile şi care ar rezolva probleme majore de trafic şi nu numai”, mai spune PNL Sector 1.

Liberalii spune că Armand vrea să taie 54 mil de la şcoala şi grădiniţa din cartierul Greenfield, 29 mil de la achiziţie imobile pentru dezvoltarea reţelei educaţionale, 26 mil de la centrul de transplant, 25 mil de la funcţionare şcoli, în total:  134 de milioane de lei în minus şi vrea să mute banii astfel, 79 milioane la ADP şi 48 milioane pentru funcţionare primărie.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL