Skip to content
Politică

PNL Sector 3 şi PNL Sector 5 susțin moțiunea lui Ludovic Orban

Facebook

UPDATE.

Moţiunea cu care Ludovic Orban candidează pentru a obţine un nou mandat pentru şefia PNL a fost aprobată, miercuri, de filialele PNL Sector 3 şi Sector 5. „Obligaţia conducerii PNL trebuie să rămână sprijinul acordat proiectelor comunităţilor locale, pentru că, la guvernare, oamenii te judecă după ceea ce faci, nu după ceea ce promiţi. Ludovic Orban, ca preşedinte al PNL, va rămâne implicat pentru ca toate aceste proiecte să fie realizate”, a afirmat liderul PNL Sector 3, Antonel Tănase.

PNL Sector 3 a aprobat, miercuri, moţiunea cu care Ludovic Orban candidează la şefia PNL cu 45 de voturi „pentru”, iar moţiunea lui Florin Cîţu a obţinut cinci voturi, potrivit unor surse politice.

PNL Sector 3 este a 12-a filială care susține moțiunea lui Ludovic Orban. Organizația este condusă de deputatul Antonel Tănase, fost secretar general al Guvernului Orban.

Proiectele de moţiune ale celor doi candidaţi la preşedinţia PNL, Ludovic Orban şi Florin Cîţu, au întrunit prevederile statutare pentru a fi prezentate şi supuse votului la Congresul partidului.

Congresul PNL va avea loc în 25 septembrie, cu prezenţa fizică a 5.000 de delegaţi din întreaga ţară. În cursă pentru funcţia de preşedinte au intrat Ludovic Orban şi Florin Cîţu, lupta internă fiind acerbă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *