Skip to content
Politică

PNL și-a stabilit candidatul pentru Primăria Sibiu. Cine vizează fostul scaun al lui Iohannis

PNL și-a desemnat candidatul pentru postul de primar al municipiului Sibiu.

Este vorba de Directorul Direcţiei Judeţene pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional, Răzvan Pop, un tânăr istoric de 34 de ani.

„M-am gândit mult timp şi în cele din urmă, am acceptat pentru că Sibiul nu se refuză”, a declarat joi seara, într-o conferinţă de presă, Răzvan Pop.

Copreşedinţii PNL Sibiu, Raluca Turcan şi Mircea Cazan au precizat că această candidatură a lui Răzvan Pop a fost votată în unanimitate în cadrul organizaţiei judeţene a acestui partid.

„Sibiul este primul judeţ care propune un tânăr, pentru o primărie dintr-un municipiu reşedinţă de judeţ”, a comentat joi, deputatul Mircea Cazan, copreşedinte PNL Sibiu.

Şi vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, copreşedinte al filialei judeţene Sibiu, şi-a arătat susţinerea pentru Răzvan Pop.

„PNL transmite un nou mesaj de corectitudine şi seriozitate. PNL l-a propus, în unanimitate, pentru candidatura la primăria municipiului Sibiu pe Răzvan Pop. Tânăr, profesionist, integru cu mandat clar şi fără echivoc: muncă în serviciul public! În timp ce PSD vinde locuri la Parlament pentru majoritate Parlamentară, PNL mută profesionist pentru primăria municipiului Sibiu”, a precizat în aceeaşi conferinţă de presă, Raluca Turcan.

Răzvan Pop a anunţat că va demisiona din funcţia de director al Direcţiei pentru Cultură, de îndată ce va începe campania electorală. Candidatul PNL mizează pe o campanie pozitivă, cu argumente şi proiecte şi a anunţat că nu va duce o campanie axată pe scandal.

Candidatul PNL a fost consilier municipal pentru două luni şi preşedinte al Asociaţiei pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu. Răzvan Pop a mai fost şi consilier personal al ministrului Culturii din perioada iunie 2008 – ianuarie 2009 şi consilier personal al ministrului Justiţiei din perioada iulie 2007 – ianuarie 2009.

Până în prezent, pentru postul de primar al municipiului Sibiu şi-au anunţat candidatura actualul primar interimar, Astrid Fodor (Forumul Democrat al Germanilor din România) şi Răzvan Pop (Partidul Naţional Liberal). Astrid Fodor este dată deocamdată, drept favorită să câştige mandatul de primar, potrivit unui studiu sociologic, dat publicităţii recent de PNL Sibiu, precizează Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *