Skip to content
Politică

PNL și PDL iau cu asalt Palatul Victoria. Ce îi pregătește ACL lui Ponta

Alianta Creștin-Liberală, formată din PNL si PDL, a decis că va organiza mâine, începand cu ora 10.00, o acțiune de protest sub titulatura ”marele miting antifraudă”, chiar în fața Palatului Victoria.

Locul de deșfășurare va fi pe Șoseaua Kiseleff, în parcarea din proximitatea Muzeului Antipa.

”Cu acest prilej va fi proiectat și filmul fraudării alegerilor. Veniți, priviți, cruciți-vă și protesti!”, promit organizatorii mitingului ACL.

Joi, în cadrul unei ședințe de urgență a Guvernului, va fi dezbătut proiectul care prevede acordarea unei perioade de grație pentru aleșii locali, de 10 sau 14 zile, încă nu se știe, pentru a se decide din ce formațiune politică își doresc să facă parte.

Citește și: Ce prevede OUG privind migrația aleșilor locali

Tot miercuri, PNL și PDL au transmis ambasadelor statelor UE și SUA o scrisoare prin care au atenționat faptul că Ordonanța de Urgență care va permite aleșilor locali să își schimbe partidul fără a-și pierde mandatul este abuzivă și nedemocratică, potrivit unui comunicat de presă remis PSnews.ro.

”Liderii grupurilor parlamentare ale Alianței Creștin – Liberale din Camera Deputaților și Senat au înaintat o scrisoare ambasadelor statelor Uniunii Europene și ambasadei SUA prin care denunță intenția abuzivă și nedemocratică a Guvernului Ponta de a legaliza pentru o scurtă perioadă migrația politică a aleșilor locali.

Considerăm că astfel Ponta și PSD pregătesc fraudarea alegerilor prezidențiale și pun în pericol imaginea externă a României ca stat democratic, în care șansele sunt egale între competitori. Am subliniat faptul că prin înregimentarea politică a aleșilor locali ai opoziției în PSD și sateliții săi se creează în mod deliberat premisele pentru fraudarea alegerilor prezidențiale din noiembrie.

Asupra primarilor și consilierilor PNL și PDL se fac presiuni din partea PSD pentru a trece în barca puterii după intrarea în vigoare a ordonanței de urgență ce va consfinți migrația politică. Aceste presiuni vor fi dublate de alocări de fonduri în luna septembrie, pentru a accentua migrația politică”, precizează liderii ACL prin intermediul unui comunicat de presă.

2 comentarii la “PNL și PDL iau cu asalt Palatul Victoria. Ce îi pregătește ACL lui Ponta

  1. Tradatorii astia din struto-camila acl ar face bine sa nu mai minta si sa recunoasca ca in 2006 au benficiat timp de 45 de zile de amnistia migrarii si au atras in jur de 500 de primari.

    RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEE ACL

  2. Am ajuns IDIOTII EUROPEI– cum nu le convine ceva unor lideri politici—PAC la RAZBOIU–S-au saturat de ifosele noastre—platite cu bani grei 10 ANI . Nu conteaza blocajul institutional creat de TRADARILE liderilor politici . Paradoxal cel mai mult ar avea de castigat partidul ELENEI UDREA nu PSD .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *