Skip to content
Alegeri locale 2020 Politică

UPDATE PNL și USR-PLUS au bătut palma pentru București! Lista candidaților pentru primăriile Capitalei

Facebook/Dan Barna
" "

UPDATE 16.00: Conducerea PNL a validat, sâmbătă, colaborarea cu USR PLUS şi candidaţii pentru Primăriile sectoarelor Capitalei şi a decis susţinerea lui Nicuşor Dan la Primăria generală.

Am validat înţelegerea unei colaborări loiale cu partenerii de la USR PLUS şi, de asemenea, am validat atât candidaţii Partidului Naţional Liberal, cât şi candidaţii USR PLUS la primăriile de sector. De asemenea, am decis susţinerea pentru Primăria Capitalei a candidatului independent Nicuşor Dan„, a anunţat, sâmbătă, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

" "
" "

Astfel, USR PLUS va avea candidaţi la sectoarele 1, 2 si 4, iar PNL – 3, 5 si 6. La Sectorul 1 va candida Clotilde Armand (USR), Sectorul 2 – Radu Mihai (USR), Sectorul 3 – Adrian Moraru (PNL), Sectorul 4 – Simona Spătaru (PLUS), Sectorul 5 – Cristian Băcanu (PNL) şi Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL).

____________________________________________________________________________

PNL și USR-PLUS și-au stabilit candidații pentru primăriile de sector, urmând ca, sâmbătă, liberalii să se întâlnească în ședință, la sediul din Modrogan, pentru a valida lista finală.

PMP a fost exclus din această alianță a dreptei pentru Capitală, motiv pentru care partidul condus de Eugen Tomac va avea candidați proprii.

Dacă la Primăria Generală lucrurile sunt clare, Nicușor Dan fiind susținut și de PNL, și de USR-PLUS, la sectoare negocierile au fost dure, dar până la urmă liderii celor două formațiuni au bătut palma pentru șase candidaturi comune.

Lista candidaților PNL-USR-PLUS

Sectorul 1 – Clotilde Armand (USR), cu un viceprimar PLUS și unul PNL

Sectorul 2 – Radu Mihaiu (USR), cu doi viceprimari PNL

Sectorul 3 – Adrian Moraru (PNL), cu doi viceprimari PLUS

Sectorul 4 – Simona Spătaru (PLUS), cu doi viceprimari PNL

Sectorul 5 – Cristian Băcanu (PNL), cu un viceprimar USR și unul PLUS

Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL), cu un viceprimar USR și unul PLUS

La insistențele USR, protocolul coaliției electorale ar urma să stabilească clar și numele viceprimarilor, inclusiv pe cel al lui Vlad Voiculescu pentru Primăria Capitalei, pentru că, susțin sursele PS News, oamenii lui Dan Barna din USR nu au încredere în Nicușor Dan.

Cum arată bătălia pentru București

Primăria Capitalei: Gabriela Firea (PSD) și Nicușor Dan (PNL-USR-PLUS). În competiție ar putea intra și Traian Băsescu (PMP) și un alt candidat susținut de Pro România și Partidul București 2020.

Primăria Sector 1: Daniel Tudorache (PSD), Clotilde Aramand (PNL-USR-PLUS),  Ioana Constantin (PMP)

Primăria Sector 2: Neculai Onțanu (PSD), Radu Mihaiu (PNL-USR-PLUS), Dan Cristian Popescu (Independent)

Primăria Sector 3: Aurelian Bădulescu (PSD), Robert Negoiță (București 2020), Adrian Moraru (PNL-USR-PLUS), Mihai Neamțu (PMP)

Primăria Sector 4: Daniel Băluță (PSD), Simona Spătaru (PNL-USR-PLUS), Ștefănel Marin (PMP)

Primăria Sector 5: Daniel Florea (PSD), Cristian Băcanu (PNL), Lucian Iliescu (PMP), Cristian Popescu Piedone (PPU-SL)

Primăria Sector 6: Gabriel Mutu (PSD), Ciprian Ciucu (PNL-USR-PLUS), Ștefan Florescu (PMP).

5 comentarii la “UPDATE PNL și USR-PLUS au bătut palma pentru București! Lista candidaților pentru primăriile Capitalei

  1. corect ! succes ! felicitari Nicusor Dan ca le-a aratat la toti calculul matematic exact si schema logica soft-computerizat pentru cistigarea Capitalei si sper ca nimeni nu poate nega-matematica fara sa se anuleze pe sine-insusi ! si chiar daca nu conteaza ce spun eu , ii felicit pe pe toti pentru ca au inteles ca USB – usrplus este virful de lance asaaa cam de ani de zile ! de asemenea mai spun si faptul ca daca matelotu-in-deriva nu intelege ca e expirat-scufundat-inecat si crede ca mai poate face valuri atunci ok , o sa scufunde si pmp , pacat de oamenii -BUNI – care vor pieri … pentru ca-contra curentului si contra vintului nu se face … oricit de marinareste-te comporti … si orice declaratii asaaa frumoase – dar – belicoase ar face traian el nu e decit un-cal-troian-lasat-pe-maidan-sau-pe-ocean-out , hasta la vista , baby , pac-pac … sper ca toti bucurestenii vor fi K1 si nu KO ! Doamne ajuta !

  2. @ Dacă ați remarcat în declarațiile de avere și interese ale politicienilor care au candidat și au fost aleși ,care au obligația depunerii declarației, sau în declarațiile anuale de venituri ale politicienilor candidați, dacă sunt înscrise și sumele ce le-au fost restituite de la bugetul public pentru că le-au cheltuit în campaniile electorale la care au participat, ?

  3. Realizati ca toti cei din lista sunt niste no name-uri? La sectorul 4 cel putin Baluta o spulbera pe moldoveanca aceea…n-o cunoaste nimeni…

  4. Aia nu e dreapta, e stânga ce au făcut ei. Și oricum, e de fațadă, niciunul dintre partidele astea nu o să puncteze decisiv. P.S. Cine e Simona Spătaru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *