Skip to content
Politică

PNL somează PSD să nu separe secțiile de votare: Dăncilă va răspunde penal

Inquam Photos / Octav Ganea

Liberalii consideră că ”Liviu Dragnea este în panică totală și ar face orice ca să blocheze votul românilor în 26 mai”,  în urma anunțului PSD de a avea secții separate de votare pentru europarlamentare și referendum. De altfel, reprezentanții PNL au somat  partidul aflat guvernare să respecte legea privind organizarea și desfășurarea referendumului, altfel, Viorica Dăncilă ”va răspunde penal”.

Dragnea recidivează la referendum! Liviu Dragnea este în panică totală și ar face orice ca să blocheze votul românilor în 26 mai! Condamnat penal pentru fraude la referendum, Liviu Dragnea vrea să împiedice românii să ajungă în secțiile de votare ca să-și exprime votul! Este disperat pentru că știe deja ce vor răspunde românii la întrebarea pe care Președintele României o va adresa la referendum. De aceea, și-a pus slugile să blocheze atât alegerile pentru Parlamentul European, cât și referendumul, prin organizarea a 2 secții distincte de votare. Art.15^1 alin.(2) din Legea 3/2000 spune foarte clar: ”ambele scrutine se realizează în cadrul aceloraşi secţii de votare.Somez PSD-ALDE să respecte legea și solicit imperativ Guvernului să nu emită nicio ordonanță de urgență în folosul personal al lui Dragnea. Dacă Dăncilă va semna un astfel de act, va răspunde penal!”, potrivit unei postări PNL pe facebook.

Reacția PNL vine în contextul în care Mircea Draghici, coordonatorul campaniei electorale a PSD a confirmat, joi, că partidul aflat la guvernarea va avea secții de votare separate pentru europarlamentare și pentru referendum. Detalii AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *