Skip to content
Politică

PNL strânge cu uşa PSD pentru numirea lui MRU la SIE

PNL strânge cu uşa PSD pe tema numirii lui Mihai-Răzvan Ungureanu ca director al SIE. Avertismentul co-preşedintelui liberal Alina Gorghiu

Prezentă, miercuri seara, la Realitatea TV, Gorghiu a declarat că, dacă PSD „are o reticenţă” în a convoca plenul reunit pentru numirea lui Ungureanu la şefia SIE, PNL ar putea covoca sesiune extraordinară, relatează ziare.com.

„Este o propunere potrivită. Mihai Răzvan Ungureanu a mai fost la SIE. Nu putem vorbi de o persoană care nu are expertiză sau experienţă în domeniu. Dificultatea va fi să-i convingem pe cei de la PSD să renunţe la mizele mici. Au o rezervă majoră de a convoca Biroul Permanent Reunit. În cazul lui Meleşcanu, a durat o zi. Acum, PSD, luat, prin surprindere de propunere şi de suportul celorlalte partide, sunt ezitanţi. Mâine (joi – n.r.) dimineaţă, vom depune, cu semnături de la colegii de la UNPR, solicitare pentru demararea procedurilor de convocare a Biroului Permanent”, a explicat liberala.

Ea a menţionat că, dacă nu va fi covocat plenul luni pentru numirea lui Ungureanu, nu are nicio rezervă privind convocarea sesiunii extraordinare.

„Dacă nu se va convoca plenul luni, nu am nicio rezervă să convoc sesiune extraordinară. Vom avea săptămâna viitoare şef la SIE şi nu este niciun fel de ezitare a opoziţiei de a merge mai departe şi cu numirea domnului Ungureanu, şi cu demisia lui Victor Ponta. Numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu înseamnă un pas important în schimbarea majorităţii parlamentare”, a punctat Alina Gorghiu.

3 comentarii la “PNL strânge cu uşa PSD pentru numirea lui MRU la SIE

  1. Numai fosti, ca altceva nu au- asta este marele PNL. Probabil trebuia numit urgent pentru ca i descuamase fata, de cand nu s-a mai dat cu alifii si nu a mai mancat vaca Kobe.

  2. … Numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu înseamnă un pas important în schimbarea majorităţii parlamentare”, a punctat Alina Gorghiu…
    Cat de cretin poti fi incat sa-ti dezvalui pana si planul bolnav si total ilegal si periculos pentru siguranta nationala ? Adica numirea asta se face pentru a schimba… majoritatea parlamentara ??? S-a dat de gol plagiatoarea, dar la ea nu conteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *