Skip to content
Politică

PNL Timiș recrutează tineri studenți cu idei

" "

O dată cu startulnoului an universitar, Cluburile Studenţeşti Liberale (CSL) din Timiş încep campania de recrutare a studenţilor. Tineretul din PNL Timiş cheamă tinerii cu idei legate de mediul studenţesc la întruniri.

Este proiectul pe care Cluburile Studenţeşti Liberale Timiş îl desfăşoară la începutul anului universitar pentru că dorim să informăm studenţii despre proiectele din perioada următoare şi despre impactul pe care îl pot avea ei asupra vieţii studenţilor din Timişoara. Avem un calendar plin de activităţi şi suntem dispuşi să implementăm şi proiecte noi. Orice student care doreşte să îşi pună în aplicare ideile bune legate de mediul studenţesc este aşteptat în fiecare marţi, de la ora 20:00, la şedinţa noastră care are loc la sediul PNL Timiş din Piaţa Unirii (str. Gheorghe Lazăr nr.1)”, a spus Eugen Grigoroiu, preşedintele studenţilor liberali din Timiş, citat de tion.ro.

" "
" "

Şedinţa organizatorică a Cluburilor Studenţeşti Liberale a avut loc la finele săptămânii trecute, la Bucureşti, din partea judeţului Timiş, participând Eugen Grigoroiu, preşedinte CSL Timiş şi prim-vicepreşedinte al Biroului Naţional. În contextul începerii noului an universitar şi al elaborării planului de acţiuni pentru următoarea perioadă, studenţii liberali au dezbătut elemente de strategie atât în ceea ce priveşte abordarea centrelor studenţeşti din ţară, cât şi atragerea de noi membri, prin intermediul viitoarelor proiecte de anvergură pe care CSL le pregăteşte în principalele centre universitare din România.

La şedinţa CSL din capitală au participat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, vicepreşedintele liberal Florin Alexe şi copreşedintele Tineretului Naţional Liberal, Costel Alexe, care s-au adresat celor prezenţi la eveniment, arătându-şi susţinerea pentru studenţii şi tinerii Partidului Naţional Liberal.

Consider că mulţi dintre studenţii din România se identifică cu valorile pe care le promovăm noi, dar vocea noastră trebuie să se facă auzită nu numai de la Bucureşti, ci şi din toate filialele pe care le avem. Sunt ferm convinsă că toţii tinerii care îşi doresc să ni se alăture vor descoperi potenţialul pe care Partidul Naţional Liberal îl reprezintă pe scena politică din ţara noastră. Suntem partidul în fruntea căruia există extrem de mulţi tineri de succes şi uşa noastră va fi mereu deschisă tuturor celor care se simt apropiaţi de spiritul valorilor liberale”, a spus copreşedintele CSL, Claudia Benchescu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *