PNL, transfer de marcă în plină campanie electorală

Ordonanţa “traseismului politic” duce la un nou transfer între coaliţia de guvernare şi opoziţie, asta după ce încă un ales local a hotărât să părăsească PC şi să intre în PNL.

Se întâmplă în fieful controlat de baronul PNL de Hunedoara, Mircea Moloț.

Primarul municipiului Deva, Petre Mărginean, a demisionat miercuri din funcţia de preşedinte al filialei judeţene Hunedoara a PC şi a decis să se alăture PNL și lui Klaus Iohannis. Acesta a declarat că a făcut acest lucru pentru a-şi putea duce la final proiectele asumate în faţa cetăţenilor din Deva.

“Am acceptat invitaţia de a face parte din PNL, pentru că, din punctul meu de vedere, este cel mai titrat partid politic din România la această oră. (…) Mi-am dorit să fiu asimilat de PNL, să facem o echipă. Nu vreau să fiu un vector perturbator, ci unul care încearcă să facă o stabilitate, să existe o coeziune a membrilor şi a conducerii partidului”, susţine Petre Mărginean.

Deasemenea, primarul demisionar a mai declarat că în consiliul local din Deva există deja o majoritate ACL pregătită să îi susţină proiectele pentru municipiu.

Ludovic Orban, demers radical împotriva celor care au părăsit PNL. Ce uită totuși liberalul

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: