Skip to content
Politică

PNL trece la acțiune. Virgil Popescu: Începe lucrul la programul de guvernare EXCLUSIV

descoperamehedinti.ro

Liberalii au decis să folosească perioada vacanței parlamentare pentru a găsi cei mai buni oameni care să conducă angrenajul comisiilor de specialitate din interiorul partidului.

Teremenul pentru alegerea noilor lideri care vor lucra la programul de guvernare al partidului este luna octombrie, competiția fiind deschisă pentru liderii din teritoriu.

Nu este un guvern din umbră al PNL, așa cum s-a speculat. Este vorba de alegerea unor speciașliști pe fiecare comisie de specialitate din interiorul partidului. Acești oameni vor avea sarcina de a lucra la programul de guvernare.

S-a stabilit ca membrii Biroului Executiv să nu poată participa în această competiție internă, ca să evităm o situație în care se va ajunge la un cumul de funcții”, a precizat deputatul liberal Virgil Popescu.

În opinia sa, această competiție are rolul de a suda mai bine legătura între organizațiile din teritoriu și conducerea centrală a partidului, iar experiența liderilor locali va fi în măsură să evidențieze prioritățile pe care o guvernare liberală trebuie să le aibă în vedere în implementarea unor proiecte regionale sau naționale.

O primă listă de nume care doresc să ocupe pozițiile puse la bătaie în fruntea comisiilor de specialitate din partid va fi făcută publică în 9 septembrie, în cadrul Consiliului Național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *