Skip to content
Politică

PNL, ultimatum pentru PSD pe un subiect major: ”În termen de 15 zile să arate care e adevărul”

" "

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a oferit miercuri un ultimatum celor din PSD cu privire la lămurirea situației traseiștilor politici, după ce CCR a publicat decizia privitoare la neconstituționalitatea OUG 55, cel prin care le-a fost permis aleșilor locali să își aleagă partidul în care vor să activeze, fără să își piardă mandatele.

Gorghiu a precizat că oferă PSD-ului și Guvernului Ponta un termen de 15 zile să arate care este adevărul și să inițieze o lege de respingere a OUG-ului 55.

" "
" "

”Ieri s-a publicat decizia la ordonanta referitoare la traseismul politic si am constatat ca CCR ne-a spus un lucru pe care il spunem inainte campaniei Guvernul Ponta viciaza decizia electoratului. Am decis sa ii cerem PSD sa accepte ca in termen de 15 zile sa arate care e adevarul, sa accepte o lege de respingere a ordonanței 55 si cu privire a alesilor locali adica acestia sa isi piarda mandatele.

Vom vedea daca PSD a inteles ceva din acest anotimp al traseismului politic pe care l-a reglementat prin ordonanta. Am vazut foarte multe, nu m-ar mira ca PSD sa uita ca vointa electoratului din Romania e mai presus de dorinta lui Ponta de a castiga alegeri. Data de 16 februarie e ultima zi pe care PNL o accepta pentru a finaliza legea de respingere. Invit colegii parlamentari care au inteles sa vina sa voteze alaturi de noi legea de respingere”, a punctat Alina Gorghiu într-o conferință de presă organizată la sediul PNL.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *