Skip to content
Politică

PNL, o nouă moţiune împotriva lui Eugen Teodorovici

epochtimes-romania.com

PNL urmează să depună luni o nouă moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici. Liberalii critică declaraţiile ministrului, care, printre altele, preciza săptămâna trecută că ţările europene din care pleacă multă forţă de muncă spre restul Uniunii Europene ar trebui să se gândească la un pachet agresiv de măsuri care să aducă o soluţie pentru mobilitatea selectivă, care duce la exodul creierelor.

Moţiunea împotriva lui Teodorovici vine la trei săptămâni după ce moţiunea iniţiată de grupurile PNL, USR şi PMP era respinsă de Camera Deputaţilor.

Deputatul USR Cristina Prună, cea care a citit textul moţiunii de pe 20 martie, l-a numit pe Eugen Teodorovici „groparul capitalului românesc“, spunând că a amăgit românii că nu va introduce taxe noi.  „Cu ce ne-am ales? Aţi spus una şi aţi făcut alta. Măsurile adoptate prin OUG 114/2018 îi lovesc cel mai tare exact pe cei pe care dumneavoastră v-aţi lăudat că vreţi să îi apăraţi: consumatorii români“, a spus Prună, potrivit adevarul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *