Skip to content
Politică

PNL vine hotărât din urmă. Care sunt candidații formațiunii în Prahova

PNL Prahova şi-a lansat, vineri, candidaţii pentru alegerilor locale, la eveniment participând cei doi copreşedinţi ai partidului, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, care au dat asigurări că liberalii au, în acest judeţ, resursele umane pentru a câştiga scrutinul.

Potrivit conducerii filialei judeţene a partidului, printre candidaţii propuşi se află 44 de primari în funcţie, dar şi 18 edili care în prezent sunt membri ai altor partide, aceştia din urmă optând însă să candideze la alegerile locale din partea PNL.

Candidatul pentru Primăria Ploieşti este senatorul Andrei Volosevici, fost primar al oraşului în perioada 2008-2012. Volosevici a candidat şi în 2012, însă a pierdut în faţa candidatului PSD Iulian Bădescu.

Pe listele de candidaţi pentru primării se regăsesc şi edili care au fost trimişi în judecată pentru conflict de interese, fiind vorba despre primarii de la Floreşti şi Băicoi.

De asemenea, liberalii au anunţat că senatorul Iulian Dumitrescu va fi susţinut pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.

Alina Gorghiu a afirmat în discursul său că liberalii prahoveni au resursele umane necesare pentru a câştiga alegerile, părere exprimată ulterior şi de Vasile Blaga.

„E mai limpede ca niciodată care este diferenţa dintre noi şi PSD ca urmaş al Partidului Comunist: dânşii îl sărbătoresc an de an pe Ion Iliescu, noi îl sărbătorim an de an pe Mircea Ionescu Quintus. (…) Să nu uităm că de câte ori PNL a fost puternic, România a fost puternică. (…) Puteţi câştiga, aveţi resursele umane necesare”, a spus Gorghiu, citată de Agerpres.

Evenimentul de lansare a candidaţilor la alegerile din iunie a avut loc la Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploieşti, ulterior evenimentului în care liberalii l-au sărbătorit pe seniorul Mircea Ionescu Quintus cu prilejul aniversării a 99 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *