Skip to content
Politică

PNL vrea dublarea numărului de parlamentari pentru Diaspora

" "

Partidul Naţional Liberal a depus, miercuri, la Parlament, proiectul privind dublarea numărului de parlamentari pentru Diaspora, a anunţat copreşedintele PNL Alina Goghiu, după ce un amendament similar a fost respins în sesiunea trecută, în cadrul dezbaterii legii privind alegerea Camerei Deputaţilor şi Senatului.

„Astăzi (miercuri – n.r.) vom depune în Parlament un proiect legislativ la care eu şi PNL ţinem foarte mult. Este vorba despre suplimentarea numărului de parlamentari pentru diaspora. Continuăm prin acest proiect seria demersurilor pentru o reprezentare corectă şi democratică a tuturor cetăţenilor României în Parlament. Astăzi venim cu proiectul ca numărul senatorilor pentru diaspora să crească de la 2 la 4 şi numărul deputaţilor de la 4 la 8 deputaţi. Revenim cu acest proiect deoarece considerăm că există un dezechilibru major care discriminează o categorie de cetăţeni români care au aceleaşi drepturi ca şi noi, cetăţenii din diaspora”, a precizat Alina Gorghiu, potrivit romaniatv.net.

" "
" "

Proiectul de lege al PNL este semnat de toţi parlamentarii PNL.

1 comentariu la “PNL vrea dublarea numărului de parlamentari pentru Diaspora

  1. Dar despre ce au facut astia pana acum nu vrei sa ne spui nimic, madam Gorghiu ? Ca majoritatea sunt liberali basisti de-ai tai. De fapt ce sa faca, nu au facut nimic, dovada ca nici macar de initiativa asta legislativa nu au fost in stare, care privea direct Diaspora. Logica Gorghiueana spune clar ca, pentru ca au fost ca si inexistenti ca activitate dar foarte activi la luat salarii, respectivii parlamentari de Diaspora trebuie sa fie de doua ori mai multi ! Perfecta logica !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *