Skip to content
Puterea Știrilor Video

PNL zdrobește PSD în Neamț! Mugur Cozmanciuc confirmă rezultatele din ultimul sondaj: E o mare șansă ca „Moldova roșie” să devină galbenă

mugur cozmanciuc/Facebook

Invitat în studioul Puterea Știrilor, Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț și candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, spune că există mari șanse ca la alegerile de duminică, 27 septembrie, „Moldova roșie” să devină galbenă.

Cozmanciuc a comentat sondajul INSCOP Research, realizat în perioada 7-13 septembrie în județul Neamț, care îl poziționează pe Ionel Arsene, baronul PSD de Neamț, la nici jumătate din opțiunile de vot față de contracandidatul său liberal.

De asemenea, potrivit sondajului INSCOP Research, în municipiul Roman, liberalul Leonard Achiriloaei are un scor dublu față de cel poziționat pe locul 2, Viorel Stan, candidatul Alianței pentru Roman 2020. Pe locul trei în clasamentul opțiunilor de vot se află candidatul USR Radu Constantin Samson, care are o intenție de vot de 18.8%.

„Cred că sunt date reale. Același puls îl am și când am întâlnirile cu electoratul”, spune Cozmanciuc.

DETALII AICI: SONDAJ ”Moldova roșie” devine galbenă. Ionel Arsene, baronul PSD de Neamț, nu ia nici jumătate din procentele contracandidatului PNL

Nu în ultimul rând, potrivit președintelui PNL Neamț „foarte mulți oameni din județul Neamț s-au săturat și nu își mai doresc să fie conduși de oameni care privesc județul ca un bun și privesc banul public ca o modalitate de a-și rezolva problemele politice și personale”.

„Cred că sunt date reale. Același puls îl am și când am întâlnirile cu electoratul. În același timp am constatat că, spre deosebire de mine, care voi fi un președinte al oamenilor pentru că în tot ce înseamnă campanie electorală în aceste 30 de zile, și nu numai, am urmărit să fiu în fața oamenilor, să am întâlniri directe cu ei, Ionel Arsene n-a avut acest lucru în minte. A stat ascuns și nu a făcu nimic altceva decât să jignească. La orice acuză publică nu a făcut altceva decât să vină cu jigniri și să nu rezolve problemele pe care ar fi trebuit să le rezolve până acum într-o campanie electorală. Vorbim despre o dezbatere publică onestă și transparentă pe proiecte.

În același timp, știu că foarte mulți oameni din județul Neamț s-au săturat și nu își mai doresc să fie conduși de astfel de oameni care privesc județul ca un bun și privesc banul public ca o modalitate de a-și rezolva problemele politice și personale. Este o mare șansă ca Moldova roșie să devină galbenă. În momentul în care eliberăm Moldova de acești baroni, forme de conducere învechite, vorbim despre a oferi oamenilor o șansă la dezvoltare”, a declarat Mugur Cozmanciuc, la Puterea Știrilor.

Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, la ”Puterea Știrilor” cu Marinela Angheluș

Publicată de PS News pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *