Skip to content
Politică

PNŢCD nu a murit. Pavelescu şi-a stabilit obiectivul pentru alegerile parlamentare

PNŢCD nu a murit, oricât de mare a fost letargia în care s-a afundat după dezastrul electoral al anului 2000. Preşedintele partidului, Aurelian Pavelescu, şi-a stabilit obiectivul pentru alegerile parlamentare din acest an.

Obiectivul PNȚCD pentru 2016 este intrarea partidului în Parlament cu grupuri parlamentare, a declarat sâmbătă Aurelian Pavelescu, citat de Agerpres.

„Ne propunem pentru 2016 intrarea cu grupuri parlamentare, după ce în 2012 partidul a reintrat în Parlament pentru prima dată după 1996. Alegerile locale reprezintă o etapă foarte importantă, etapă ce va dovedi că partidul s-a deschis, s-a întinerit, s-a modernizat și oferă soluții românilor altele decât partidele corupte, care au pus monopol pe țară”, a declarat, în conferință de presă, liderul PNȚCD.

Potrivit regulamentelor celor două camere, un grup parlamentar în Senat poate fi constituit din cel puţin 7 senatori, care au fost aleşi pe listele aceluiaşi partid sau ale aceleiaşi formaţiuni politice, în timp ce în Camera Deputaţilor ele se pot constitui din cel puţin 10 deputaţi care au candidat în alegeri pe listele aceluiaşi partid politic, ale aceleiaşi formaţiuni politice, alianţe politice sau alianţe electorale.

Aurelian Pavelescu a subliniat că a fost începută construcția partidului filială cu filială, un demers considerat ‘anevoios și dificil’, în condițiile în care ‘mare parte a populației nu mai are încredere în partidele politice și nu vrea să se mai implice în politică’.

Președintele PNȚCD a anunțat că noul lider interimar al filialei județene Bihor este Gelu Pop.

„Am reorganizat partidul în cele mai multe dintre județele țării. Bihorul este unul dintre județele în care a fost reorganizat de la zero. Este una dintre rarele excepții în care PNȚCD-ul nu a funcționat ani de zile.(…) Proiectul partidului este de nouă generație, pe principiile fondatorilor partidului, ținând cont, înainte de toate, de principiile morale și de morala creștină. Considerăm că România are nevoie astăzi de principii morale și de o chemare a creștinilor de toate confesiunile pentru a apăra familia creștină, pentru a apăra tradițiile, națiunea română, valorile istorice, pe care PNȚCD-ul întotdeauna le-a apărat și promovat”, a afirmat președintele PNȚCD.

Manager al unei companii de transport, Gelu Pop, 33 de ani, căsătorit, un copil, și-a manifestat dorința de a resuscita organizația județeană.

„Cred cu tărie că societatea noastră merge pe un drum oarecum greșit din perspectiva moralității și cred că noi, ca oameni, ca familii, trebuie să schimbăm acest lucru și să revenim la normalitate. Am identificat mai multe probleme ale societății, din perspective morale și respectiv profesionale. (…) Caut să aduc o îmbunătățire a vieții omului, începând cu familia, și în același timp, să pregătim o echipă foarte bine pregătită pentru alegeri”, a spus președintele interimar al PNȚCD Bihor.

 

1 comentariu la “PNŢCD nu a murit. Pavelescu şi-a stabilit obiectivul pentru alegerile parlamentare

  1. mi e si greu sa mai comentez ceva din prostiile acestui pavelescu,asa de bine l a organizat ca l a omorat cu totul,studiu de caz TIMIS SI TIMISOARA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *