Skip to content
Politică

Pocora, o nouă perspectivă asupra Zilei Copilului. Milioane de alocaţii, plătibile din datoriile lui Negoiţă

Deputatul Cristina Pocora (candidatul PNL la Primăria Sectorului 3) oferă o nouă perspectivă asupra Zilei Copilului, susţinând că milioane de alocaţii ar putea fi plătite din banii datoraţi statului de primarul PSD Robert Negoiţă.

Ziua Copilului a fost menționată pentru prima dată în 1925, la Geneva, la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor, aminteşte Pocora, într-un comunicat trimis, miercuri, PSnews.ro„De atunci, în fiecare an, pe 1 iunie sărbătorim copiii și copilăria, inocența și bunătatea”, continuă ea.

„Copiii sunt viitorul țării și este datoria noastră, a tuturor, să facem tot ce ne stă în puteri să le oferim toată iubirea și afecțiunea noastră, dar și să le oferim șansa de a crește și a se dezvolta într-un mediu sănătos, curat și integru. Ca tânără mămică, știu că părinților le revine în primul rând răspunderea pentru creșterea și asigurarea dezvoltării copilului, însă nici un părinte nu poate face asta dacă autoritățile statului nu vor înțelege o dată pentru totdeauna că respectarea drepturilor și libertăților copiilor trebuie să fie prioritate zero”, punctează Cristina Pocora.

Cristina Pocora profită de această ocazie ca să-i reproşeze lui Robert Negoiţă nepăsarea faţă de banii Sectorului 3.

„A venit momentul ca adulții responsabili cu alocarea banilor publici să pună pe primul plan nevoile copiilor. A venit momentul ca România să aibă un cadru legislativ favorabil pentru protejarea intereselor copiilor noștri. A venit momentul să nu mai cheltuim banii pe borduri puse în trei straturi sau lucrări făcute de mântuială și să investim în școli, în creșe, în spitale, în locuri de joacă pentru copiii noștri. Se spune că nu mai sunt bani pentru susținerea familiei și a copiilor, însă nu ne mai putem ascunde sub această lipsă de bani când statul român are de recuperat sume uriașe de la oameni precum Robert Negoiță. Chiar dacă ANAF pare că nu se grăbește să colecteze prejudiciile, consider că este datoria mea să îi solicit lui Robert Negoiță să-și plătească taxele, pentru că din cei peste 50 de milioane de euro pe care îi datorează am putea plăti nu mai puțin de 2.762.717 alocații pentru copiii între 2 și 18 ani din Sectorul 3 sau 1.160.341 alocații pentru bebelușii până la 2 ani sau pentru copiii cu dizabilități”, conchide Pocora.

1 comentariu la “Pocora, o nouă perspectivă asupra Zilei Copilului. Milioane de alocaţii, plătibile din datoriile lui Negoiţă

  1. Bucuria pocnitorilor si parasutelor care s-au apucat de fatat plozi, de stat cu curu’ pe camasa doi, trei ani, dar pe care le vezi – cu puradeiii – pe la terase, pe strazi, la ore tarzii… Peste ani copiiii acestor profitoare ajung elevii „problema” din scoli, cei care devin antimodele pentru unii care, in lipsa acestora, s-ar fi reabilitat d.p.d.v. comportamental.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *